Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Dlaczego POprzedni rzecznik praw dziecko z PełO ani razu nie zainteresował się pedofilią ? |
Piszę pracę magisterską, niezbędna mi jest wasza pomoc oto link do ankiety (z góry dziękuję): http://www.ankietka.pl/ankieta/89337/gangi-motocyklowe-analiza-swiadomosci-spolecznej.html
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Dlaczego POprzedni rzecznik praw dziecko z PełO ani razu nie zainteresował się pedofilią ? |
a te w łomży na Dmowskiego które jest zamknięte o 1.5 tyg ?
|
|
Re: Dlaczego POprzedni rzecznik praw dziecko z PełO ani razu nie zainteresował się pedofilią ? |
ja tam sprawdzałem wszystko na zapłonie, a było to prawie 2 lata temu :) Jak wrzucisz wsteczny na zapalonym silniku to nie wysiądziesz sprawdzić wstecznych, a egzaminatora możesz o pomoc poprosić tylko przy stopie. Więc na zapłonie, a tylna przeciwmgłowa na włączonych pozycyjnych.
|
|
Katedra ma odrestaurowane całe mury ba zewnątrz oprócz dzwonnicy a i ta jest w trakcie remontu. Właśnie proboszcz fundusze dostał! W środku też jest pięknie odnowiona!
|
|
Pko bp? Chyba jaja sobie robisz... Jest zupełnie odwrotnie właśnie
|
|
najlepszym wyborem jest SERWIS NOKIA CARE 2 takie serwisy znajduja sie w bialymstoku daleko ale warto... po pierwsze naprawiaja bardzo szybko - zazwyczaj w przeciagu tego samego dnia a o mozliwosci odbioru informuja smsem po drugie mozesz wziasc telefo nzastepszy [byle jaki] nawet na miesiac jak nie uda ci sie szybko odebrac po trzecie naprawiaja WSZYSTKO i nie pytaja sie co sie stalo PRZYKLAD wymienili mi wyswietlacz ktory przyznam ze zostal pobity z mojej winy - telefon spadl mi z komody
|
|
masakra
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |