Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nowy Kononowicz... |
Autor: _maly_ (---.elomza.pl) Data: 19-05-12 11:00 ................................................ Autor: maruda (82.139.184.---) Data: 20-05-12 20:24 ................................................. Autor: _maly_ (---.elomza.pl) Data: 22-05-12 14:09 ????????????????????????????
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nowy Kononowicz... |
Masakra ...
|
|
Masakra ...
|
|
po ostatnich kilku dniach straciłem już jakąkolwiek nadzieję że zdołamy cokolwiek w tym osiągnąć.Szkoda.Do 50 brakuje już ponad 8000 głosów.a chcieliśmy się ścigać z JB.Kpina z samych siebie.Jeśli wam to nie przeszkadza to proszę bardzo.Ja się do tego nie piszę.
|
|
Nie udowodnisz ale niósł wilk razy kilka ponieśli i wilka
|
|
wiesz, raczej wszystkie warzywa są tak czy siak pryskane inaczej nikt by nie chciał ich kupić bo by były, po pierwsze bardzo małe, a po drugie nie tak estetyczne jak te, które są w sklepach.
|
|
Motoko a nie matoko :) I jak coś to jestem kobietą a nie facetem ;) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Nie trudno udowodnić, wystarczy że znasz rozmieszczenie, i co gdzie znajduje się w zakładzie. Najlepiej wezwać policję , niech odnotują takie zdarzenie.
|
|
86 2176227 supcio krawcowa!
|
|
|
Glosujemy fatalista nie poddawaj sie :) ode mnie dzisiaj 330 :) postarajmy sie dzisiaj o 2 tysiaki :) i odrabiamy straty:) juz wczesniej odrobilismy taka strate teraz tez damy rade:):) Tylko potrzeba konkretnej mobilizacji:) Glosujemyyy :) 7 rano jest juz 359 glosow:) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |