Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Rodzinka Trzaskowskiego ... |
nie przesadzam bo tam robiłem ten jeden dzien w ten dzien akurat jeden przyjechał , a na drugi dzien miały dwa przyjachac taki mi mówil . wiesz moze ten sklad ma na kilka miesiecy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Rodzinka Trzaskowskiego ... |
Czyścioch też w nocy jeździ po ulicach i nikomu to nie przeszkadza :)
|
|
Proste omijajcie ul Wojska Polskiego i juz nie bedzie problemu ze staniem w korkach
|
|
Gdzie w Łomży mogę kupić fajną lokówkę do włosów? z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
wez wez aby ktos ci nie oddal rudy błazen z druhem
|
|
odziezowe, drogerie i spozywcze z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
dzieki, nie jade
|
|
mimo że bez rodowodu psina to i tak ludzie na nich chcą zarobić wątpię że ktoś odda za darmo ale życzę powodzenia
|
|
ysska logicznie pomyśl, to się domyślisz i Ty logicznie myślisz pfff hah z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
Potrzebuję nr telefonu do wysypiska śmieci w miastkowie
|
|
Ja też szukam dobrego protetyka,słyszałem o jakimś Rusku,ale on robi za 600zł.Ja moge dać max 300zł czy znacie kogoś dobrego,bardzo pilna sprawa bo nie moge leżeć i nie moge spać (nie mowa o jedzeniu)!PILNE!!!
|
|
Niestety Łomża zdycha. Każdy nowy interes tutaj zdycha. Ceny za wynajęcie lokali..masakra właściciele(nie wszyscy) wolą aby lokal stał pusty niż mieliby z niego czerpać dochody. Co za debilizm. Pełno ćwoków ze wsi, którzy przeprowadzili się z okolicznych wsi. Niestety wszystko tutaj jest skazane na porażkę.
|
|
http://pl.20dollars2surf.com/?ref=336089
|
|
pomysł z kawiarnią jest super, kiedyś było coś takiego w Łomży, może ktoś pamięta jaki extra klimacik był w Kafeterii
|
|
Wiek graczy;-)
|
|
A ta kawiarenka przy 4+ jeszcze jest?
|
|
w sklepie fryzjerskim na któtkiej...
|
|
Ale macie radoche ogladac non stop youtube haha. współczuje waszym żonom/mężom,że maja takie osoby jak wy... zamiast cos zrobic to siedza na temacie CZEGO SŁUCHACIE gorzej jak dzieci...
|
|
Akurat lubię mówić z Tobą:-) http://www.dailymotion.com/video/x643q7_akurat-lubie-mowic-z-toba_music
|
|
Ja sie dolacze. Przyjme wypasionego laptopa.Moze byc nowy.
|
|
bez komentarza, standardowy głos na forum jak wyżej jak zwykle nie na temat, do stomatologa chodzi się również profilaktycznie min na przegląd czy lakowanie zębów dzieciom, niestety niektórzy chodzą tylko wyrwać albo gdy już nie mają zębów to jest zgroza, powoli uczymy się zachowań zdrowotnych z zachodu niestety
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |