Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sekta Giertycha !!! |
Popieram:)))
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sekta Giertycha !!! |
Budowa małego sklepiku to ostatnio jeden z głównych tematów? To jest śmieszne!!!! Trzeba sobie zadać pytanie co to za wiocha lub kto tu rządzi, że w 2003 roku nie ma w tym mieście normalnego sklepu. Ale to Wasz Szanowni postowicze wybór, że dajecie swoją zgodę na decyzje dla pseudo radnych, którzy wygodę robienia zakupów przedkładają nad własne interesy lub garstki kupców. Czy kogoś obchodziło ponad tysiąc ludzi zwolnionych z Bawełny? Czy ktoś w sklepiku zarabia ponad tysiąc netto? Czy to są wybrańcy, aby się nimi zajmowało miasto? Ktoś zapomniał o prawach rynku i klienta. Patrząc na to wszystko co się dzieje, przy bierności klientów, Wam zostanie chyba robienie zakupów w sklepikach pokroju lider czy biedronka, mimo, że na to nie zasługujecie. Piszę Wam, gdyż od 3 lat nie nabijam kabzy miejscowym "KUP(c)om". michal
|
|
Ale charakterystyczne: jarota znowu nadaje, tym razem jako irland, or smth like that na Foum politycznym, posłuchu nie ma za groma, a tymczasem dobiła tutaj widze spora grupa ksenofobicznych sfrustrowańców, którzy radzi by wszystko i wszystkich dookoła utopić w żółci i goryczy. Wojujące to to, ho ho, ciekawe co robi na codzień, skoro tutaj odreagowuje. Mam nadzieje że się im jednak trochę lepiej układa, niż to by się mogło wydawać na podstawie lektury ich postów. Ciekawe co by na to Sigmunt powiedział??? ;-D Zeus
|
|
Ledwo XtraVert napisał: czysta forma, a ta od razu objawiła się w Waszych postach... Czy może raczej absurd? Wszystko jedno- chyba czas zmienić temat...
|
|
POSZUKAJ W KOMISACH
|
|
czy ktos wie gdzie wyjechali z rady nadzorczej ze Spoldzielni Mieszkaniowej Perspektywa na wycieczke?
|
|
Odczepicie się, kurde wszystko co ktoś zrobi zaraz ktoś inny krytykuje. Nie zachowujcie się jak stare zgorzkniałe baby, właśnie że dobrze ,że przyjechali , nie lubię ich i nie byłem , ale przynajmniej coś się komuś chce i jako tako się udaje. BRAWO PANIE NACZELNY. TAK TRZYMAĆ. Jak ktoś nie ma ochoty nie musi w tym uczestniczyć , ale przynajmniej ma wybór.
|
|
Fascynuje mnie okropnie mały profesjonalizm promocji Łomży. Wszyscy uparli się przedstawiać zgrzebne wiejskie pochodzenie, miłego chłopa który ugości maślanką i oprowadzi po ekologicznej zagrodzie. Nie te czasy, być może przyciągnie to jakiegoś niemieckiego emeryta który powspomina czasy jak był tu z Wermachtem, ale nie młodego człowieka który woli za mniejsze pieniądze polecieć do meksyku. Na całym świecie pełno jest japończyków, którzy kochają przyrodę, naturalność, bo tego nie mają. Zostawiają oni niezłą kasę, uwielbiają taniec ludowy i stroje ludowe. Myślałem trochę nad tanią strategią reklamową, ale nikogo to nie interesuje. Niestety Reklama i Promocja po Łomżyńsku to zgrzebne ulotki, pełne pięciu tysięcy czcionek, podkreśleń i kursywy. Kilka na siłę wklejonych zdjęć i zero duszy, zero pomysłów. Dlaczego: patrz wyżej. Może wszyscy z pomysłem wyjechali...
|
|
Może radio znalazłoby kilka złotych na jakąś akcję plakatową między blokami? Pod sklepami? Wydaje mi się, że w Łomży Radia Białystok za mocno się nie słucha.... a tak dotarlibyście inną drogą do świadomości mieszkańców Łomży, że jest też radio ze stolicy województwa, a więcej ludzi dowiedziałoby się o akcji sadzenia drzewek!? I ponawiam pytanie bo mam ten problem... czy nie powinniście skontaktować się ze spółdzielniami, czy zarządcami terenów (np. wyżej wspomniane) o to by wyznaczyli miejsca gdzie można sadzić....?! ...bo jesli ja posadzę sobie drzewko, a za pół roku przyjedzie w to miejsce koparka bo zaczyna robić stadion, chodnik, czy karuzelę..... to trochę byłoby bez sensu. Niech ŁSM, Perspektywa, Jedność, Zarząd Mieszkań Komunalnych (czy jak go zwą), miasto - wskażą tereny gdzie można sadzić i będzie git!
|
|
Mędrcy powiadają; każdy skrajny sąd jest z gruntu fałszywy! A niestety skrajnie stronnicza jest Twoja ocena człowieka kim by on nie był. Pewnie masz jakąś osobistą zadrę, ale nie uogólniaj oceny człowieka, bo na pewno inni mają zdanie przeciwne. W czyim imieniu więc jest taka ocena tz.? Chyba w Twoim własnym, a więc nie wszyscy ją podzielają; dopisuj więc w takich przypadkach słowa: " Ja uważam, że...." Będzie uczciwie i bez takiej nienawiści. .."kochajcie nieprzyjaciół swoich"... jak mówi Kefas. Pozdrawiam. Zbych
|
|
Nie rozumiem zbycha i sabata.Jeżeli nie chcecie to nie kupujcie u "zatęchłych kupców".Szczytem chamstwa jest ubliżanie tym ludziom.Ciekawe czy oko w oko zrobilibyście to samo ?Podejrzewam że majtki wasze byłyby pełne gó......a.Zbych isabat -chamy na wiochę!!!!!!!!
|
|
Panie Atomek ; Jak zdarta płyta?- to się ją wyrzuca. Patriotyzm to zdarta płyta . Niech Pan to powie młodzieży , która nie może znależc pracy i szuka jej na zachodzie. Ja to przeżywam i czuje i nie wiem ,czy syn ma pracę?, i czy ma coś jeść ?.Proszę to doświadczyć , to będzie Pan grał inną nutą. A ta płyta , o której mówi Bączek jest właściwa i na czasie. Brawo Bączek , proszę o jeszcze ,A Tym co tak dobrze , to niech sobie wąchają tego bąka. Zeus
|
|
Dopóki pieniądze będą w myślach Waszych, dopóty miłość tam nie zagości. Bez miłości w duszy nie ma wiary. Bez wiary kościół jest zaledwie budynkiem a ksiądz aktorem. O pieniądzach najlepiej rozmawia się w banku czy w sklepie stąd mało ludzi w kościele. Wiara - nie mam na myśli konkretnej. Kościół - j.w. Zwrot do konkretnych ludzi (autorzy powyżej i przyszli poniżej) jest pozorny i ma na celu jedynie wymuszenie refleksji u czytelnika. Pozdrawiam wszystkich. Bez względu na wiarę czy jej brak. Myślmy pozytywnie.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |