wtorek, 08 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Obama antyklerykałem !?

"LABIRYNT" JEST NAPRAWDE W DECHE PEŁEN SERWIS POLECAM WSZYSTKIM

apostata

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Obama antyklerykałem !?

a jak trzeba szanowac swoj kraj i go bronic przed obcymi naplywami czarnych mas

do Ja:
ten Twój civik stoi/stał kiedyś dosyć często pod El-jotem?

apostata

Uczenie mediow podstaw geogrefii Polski to marny trod. slyszalem w RMFFM, ze na podlasiu lezy tez Augustow.

a moze co nie ktore osoby nie to ze sie boja tylko sa za biala rasa popaprance w takim ukladzie o ile tak jest.........

To całe zamieszanie wydaje mi się przesadzone. Ostatecznie nikomu krzywda sie nie stała. Młodej nikt nie zmuszał, a że głupia jest to inna rzecz i raczej pewna. Podrzućcie mi to na maila dobrzy ludzie bo nie wiem co krytykuję

kalafior20@gazeta.pl

To całe zamieszanie wydaje mi się przesadzone. Ostatecznie nikomu krzywda sie nie stała. Młodej nikt nie zmuszał, a że głupia jest to inna rzecz i raczej pewna. Podrzućcie mi to na maila dobrzy ludzie bo nie wiem co krytykuję

kalafior20@gazeta.pl

Nie wszystkie dziewczyny są mądre, a męskość to nie tylko to, co w spodniach, ale i sposób bycia... no ale do tego trzeba wyrosnąć z gówniarstwa i zacząć w końcu być tym mężczyzną... a to dla niektórych jest nieosiągalne.....

kaz

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

auto-moto
Klimatyzacja samochodowa, naprawa, serwis, odgrzybianie. Szybko, tanio i solidnie. Polmo Piątnica (były Polmozbyt w Piątnicy) ul. Stawiskowska 34.
tel. 606250600
różne
Głodny? Chcesz się przekonać jak smakują owoce morza w Pizzerii Caro Gowanni w Miastkowie i ile to kosztuje? Zadzwoń a może Cię zaskoczy?
tel. 539160625
usługi
Pranie dywanów w kąpieli wodnej metodą Na Wskroś, profesjonalne pranie przy użyciu urządzeń pralniczych. Odbieramy dywany od klienta. Ozonowanie dywanów Gratis!!!
tel. 506104087
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org