poniedziałek, 07 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
W USA trwa rewolucja komunistyczna!

ja też PKS-em

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: W USA trwa rewolucja komunistyczna!

3 imechy temu byla rekrutacja wzeili wywalili i znow kolejnego biorą

raqlan a skąd ty taki pewny, że kogos zatrudnili a potem wywalili?? Jak nie masz pojęcia to nie gadaj takich głupot. Ja akurat znam tą firmę i wiem, że tak nie jest jak piszesz.

Clubbed

Witam! Gdzie w Łomży moge kupić baben dzieciecy??

Ja nie uważam że Polska jest aż tak bardzo zacofanym krajem...to właśnie inne kraje są za bardzo "do przodu"..:) Mam nadzieję że nigdy nie będzie "nowoczesnym" pozwalającym m.in. na np zawieranie małżeństw homo i możliwość posiadania przez nich dzieci... Czy wy homo nie rozumiecie że z wami jest coś nie tak i to trzeba leczyć a nie akceptować i dawać przyzwolenie - "daj kurze grzędę a ona na to wyżej będę.." :)

No niestety mój poglad na to to leczyć, izolować a jak to nie da rady to powybijać..blee..Nie mam zamiaru się oszukiwać i zmianiać zdania pod wpływem tych "tolerancyjnych"..

Poszukuje dobrego mechanika jednośladów .a

W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons.
Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!

W okolicach którego statoilu?

w Biedronce tez sie nawzajem obgadują, a w szczegolnosci kierowniczke ;)

tzn co powiedziałam? tu na forum? przypomnij...;)

green a po co ma cały wszechświat wiedzieć o co Kaman;-) a niech się domyślają co ja czy Ty mamy na myśli;-)

taxa

auto stop

Les nie użyłam ani jednego określenia żeby CIĘ obrazić w przeciwieństwie do Ciebie.... Wyrażam swoje zdanie na pewien temat i tyle. A to co teraz napisałaś to świadczy tylko o Tobie..Moze nie raz dostałaś kosza od faceta i za baby się bierzesz...bleee...w takim razie brzydze sie Tobą i Tobie podobnym....Wyrżnij sobie ten interes i będziesz mieć spokój....

CXRSa1 :)

Jeśli ktoś napisze jakąś negatywną opinię to znaczy tylko tyle, że się do tej szkoły nie dostał i zazdrości tym, którzy się w tej szkolę uczą(uczyli)
HA!

green te Twe zielone oczy i całokształt pobudzają moją wyobraźnie..;)
teraz będę patrzał wszystkim dziewczynom w oczy i jak spotkam zielono oko to będę wiedział że to TY;-) wiec miej się na baczności;-)

może i mam wśród moich znajomych homo....nic nie wiem na ten temat...ale gdyby jakaś moja bardzo dobra koleżanka zaczęłaby się do mnie dobierać to niestety najprawdopodobniej dostałaby w pysk :D I weź tu miej koleżankę jeśli nie wiadomo co w niej drzemie...w dzisiejszych supernowoczesnych czasach to chyba już nikomu nie wiara...

nie chce mi się czytać o homoseksualiźmie - bam lepszą lekturę do czytania :) nie lubię interesować się czymś co mnie odrzuca i przełamywac się na siłę...

a tak wogóle to żal mi ciebie Les....a najbardziej współczuję twoim rodzicom...:(

jaro2818: motocykl

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

praca
Zatrudnię na stanowisko obsługa klienta/pomoc kuchenna z doświadczeniem i chęcią do pracy.
tel. 518734126
biuro@barlomza.pl
różne
Brykiet drzewny (opał ze zrębki liściastej). Możliwy transport. 700 zł/tona (40 worków po 25 kg).
tel. 509094086
usługi
Wywóz gruzu, styropianu, starych gabarytów, kucie posadzek, sprzątanie piwnic, posesji itp. Prace ogrodnicze, przycinanie żywopłotu .Przeprowadzki.
tel. 500590581
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org