środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Sprawiedliwe prawo w Iranie

Przychodzi facet o 4 nad ranem do domu
żona: z wałkiem w ręku,cholero o której wracasz do domu łajzo????
spoko spoko:ja tylko po gitarę!
buuułłłaaaaaaa!!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Sprawiedliwe prawo w Iranie

a ta dziocha to jakas taka zjebana na tej fotce. kolo nie powazny ze za taka sie bral:] rastafarai 4ever:D

kamcio, założyć swoją lokalną gazetę i nie czytać bialostockich szmatławców. Mówię to ja, rodowity Białostoczanin!
Po co kupujecie tą gazetę?
Nie stać was na swoją?

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

Oboje rodzice przyszli na to spotkanie, to zmęczone dziecko nie miało wyboru. Ale ma to i pozytywny wydźwięk, bo:

ZASNĄĆ SPOKOJNIE PRZY ROMANIE
TO KATOLICKIE WYCHOWANIE

(niektóre dzieci boją się już samego jego wyglądu, a co mówić o wzmacniającej drzemce w tym towarzystwie).

Spoko - byłem w sobotę ok. 19... ...było ok. 8 samochodów z Łomży, jeden z Grajewa, jeden z Ostrołęki i dwa których nie potrafiłem zidentyfikować.... w każdym pewnie z 2 osoby.... trochę ludzi jeździło....

...dzieje się - i to jest najważniejsze!

abdul wisi mu laha

dla tych, co lubią popykać w bilarda polecam klub na Jatkowej i 54... zwłaszcza na Jatkowej jest spoko i pozdro dla pani Basi... lol

do posiedzenia spoko są Pod Ratuszem, Czarny Kot

a jak się za małolata chodziło na hardkorowe biby to zazwyczaj do Atlantica i Piwnicy (teraz odpowiednio Ibiza i Metro i klimat z deka dziwny :D)...

apostata

Treść jest ukryta

Tolerancja w islamie?? Bzdura! Islam jest tym co jest napisane w Koranie. A w Koranie jest napisane
wyraznie co ma robic wyznawca z niewiernymi.Nie ma zadnej swobody interpretacji
Koranu, to chyba wiesz. Islam nie jest tylko religia, jest tez systemem
politycznym, nie ma zadnej sfery sacrum i profanum, jak w chrzescijanstwie.
Wszystko jest islamem (wedlug nich). O szacunku dla islamu to mozesz
mowic do lewakow, ja mam islam w "glebokim powazaniu" tzn tam gdzie slonce nie
dochodzi Ja będąc w tym czy innym kraju nie narzucam swojej religii ,nie dyktuje obywatelom danego państwa jak maja zyc ,nie wymagam dla siebie specjalnych praw itp. ------------ to ja mam się dostosowac bo jestem gościem a jak nie to fora ze dwora!!!!!

to tak jak na tym powszechnie znanym przykładzie? Polak=pijak-> pijak=złodziej-> Polak=złodziej ? ;-]

nie wiem czy dobrze pamiętam:( ale wygląda to tak:
Dziadek z babcią chcieli się pokochać:) No , ale jak to w starszym wieku bywa , dziadek nie stanął na wysokości zadania.
Poszedł do piwnicy znalazł butelkę koniaku i wypili go z babcią.
Po wypiciu całej butelki dziadek nabrał takiej ochoty na miłość , że trwało to dłużej niż noc:) Na drugi dzień babcia mówi:
Stary coś ty za koniak przyniosłeś? Masz tego więcej?
Dziadek poszedł obejrzeć butelke:) Ogląda ją i czyta napis
- Końjak nie może -to dwie krople na wiadro wody:P:P:P

Zastanawiam się jak długo będziemy sie tak głupio zabijać. Dzisiaj kolejne dwie osoby odeszły na drodze do Białegostoku gdzieś w okolicy Wyrzyk. Jechały spokojnie ale pojawił sie duży samochód cieżarowy którego kierowca był tak pewny siebie ,że mimo faktu oblodzonej nawierzchni ślepo wierzył w swoje możliwości i na zakręcie wpadł w poślizg a nstepnie
i czołowe zderzył sie z drugim osobowym samochodem.

Efekt - kolejne osoby odeszły. A on co co z takim człowiekiem zrobić?
Oni pójdą do piachu a ona dlej będzie sobie chodził po wolnosci bo , on nie chciał , bo on ma żone i dziecko itp. Bo on dobry obywatel.

Co zrobić z tabunami kołtunów którzy tylko dzieki tanim gratom pojawili sie na drogach i sieją postrach. Co zrobic z debilami którzy siedzą za kierownicami duzych cięzarowych samochodów.

apostata

ks. Tischner:
"Jeszcze nie widziałem nikogo, kto stracił wiarę czytając Marksa, za to widziałem wielu, którzy stracili ją przez kontakt z księżmi"

Nie maiłem zamiaru zabierac głosu w tej sprawie. Ogólnie to własciwie gdyby nie fakt ,że sa to bardzo młodzi i nieletni ludzie to powiedziałbym to ich sprawa i mają do tego prawo.

Jednak w tej sytuacji pojawia sie problem wielkiej ale to wielkiej demoralizacji młodego pokolenia. To nie szkoła ma wychowywac dzieci ale ich rodzice i proszę o tym pamietać .Szanowne matki nie szkóła te dzieci urodziła ale wy. Problemw tym ,ze wy rodzice sami nie macie co do zaoferowania swoim dzieciom, sami odbiegacie daleko od wzorca . WIĘC CO WY IM MOŻECIE PRZEKAZAC JAK WYCHOWAC?

WYCHOWALIŚCIE POKOLENIE POTWORÓW.

Dziękujemy Panu Winko , Panu Grzymale i całej ich druzynie za skuteczne blokowanie rozwoju naszego miasta.

A skad masz takie informacje? jezeli to prawda to widac ze to jest chamstwo....

Ja tez posiadam internet z tej danej firmy:) jest ok jesli chodzi o to ze nie przerywa ale reszta jest do dupy kozystam z ich uslug kilka lat i teraz dopiero jestem nie zadowlony poniewaz kozystajac z programow P2P transfer jest polowe mniejszy posiadam zlocze 256Kbps a w P2p jakim bym nie sciagdal jest 128Kbps do tego kozystanie z innych przegladarek jak Internet explorer przetestowalem Firefox, Netscape i Opere i na wszystkich to samo czyli obnizony o polowe internet czy ktos z was mial taki problem??

no pewnie i tak bedzie z tymi cenami ja mam juz umowe bezterminowa wiec sie nie martwie a znacie jakies firmy dobre firmy co proponuja internet i jak to wyglada??

a ja mysle ze to bardzo dobrze:) niektore osoby pewnie zarobia na tym z wynajmu mieszkan lub pokoji wiec to dobry pomysl moze kiedys łomża bedzie w końcu typowym miasteczkiem studenckim tak na wieksza skale:)

bo osobówek jest więcej niż TIRów

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org