Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
K. Bosak - same konkrety |
mi też torty z ABC nie smakują - jadą chemią na odległość, okropność. W miarę dobre torty mają w pierkani-cukierni Zalewska przy SP 10 na Kołłątaja, i tanie - chyba 25 zł/kg :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: K. Bosak - same konkrety |
Wiatm! Znacie może jakiegoś fachowego stomatologa, który przyjmuje na NFZ, i naprawdę robotę wykona fachowo, czyli wyrwie zęba bezboleśnie? Wielu jest niby takich, ale jakoś w to nie wierzę. Niby pięknie, a jednak boli.
|
|
Proponuję tę oto szkołę: http://oskdrozdowski.com/ ...
|
|
dobre...
|
|
deszcz winny he he http://www.youtube.com/watch?v=6IQ0snWgef0&feature=related nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Podaj więc jakiś namiar na tę osobe co robi domowe torty.
|
|
Ale dziecinada - każdy może wyedytować i wypisywać absurdy. 10s zajęło mi odnalezienie opisu na Wikipedii, wklejenie go na powyższą stronę i zapisanie nowej treści. A pewnie jakieś biedne "dziecko neostrady" przygotowywało się do takiej akcji od dłuższego czasu... Prawda czy nie - nie uprawnia nikogo do wypisywania takich "śmieszności" i wyśmiewania się z mieszkańców żadnej miejscowości. Poprzedni opis pasowałby pewnie do 90% polskich miast i miasteczek... Co prawda to nonsensopedia, więc kontekst do wytłumaczenia - ale nie chce mi się poprawiać :-) Może autor wpisu dopracuje tekst - poprzedni ogólnie mówiąc był "średni"...
|
|
tylko guzik :)
|
|
bezbolesne wyrwanie zęba ? hehe dobre. zawsze będzie Cie boleć, jak nie w trakcie zabiegu, to po.
|
|
było trzeba uratować świat i mu dać dupska, została byś bohaterem i dostała zegarek od komendanta :D
|
|
ciekawy jestem jak odebrać mają mieszkańcy bloków cyfrówkę.ANTENY NA BALKONACH? CZY JEDNA NA DACHU? TE NA BALKONACH ZASŁANIAJĄ INNE BLOKI.WIĘC JAK TO ZROBIĆ.?
|
|
bezbolesne wyrwanie zeba...to tak samo jak bezbolesny porod...
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |