Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamiści przyślą ci wirusa POcztą |
Omanio co to ma być :-) rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamiści przyślą ci wirusa POcztą |
Tracisz zimną krew , robisz z siebie DUPKU kozaczka forumowego ? A GDZIE , ja ci napisałem , że to nie BĘDĘ ja ? Kto i kiedy cię straszył jakimiś kolesiami ? Nie muszę się tylko ci CIULU przedstawiać z powodów wyżej już opisanych , no ale ty nic nie kumasz , bo z tą twoją demencją starczą nie umiesz czytać tekstu ze zrozumieniem . Otóż skończ DURNIU te swoje " mantyki " przy browarku , bo następnym razem , może się zdarzyć , że ktoś , NIBY PRZYPADKOWO cię tam sprowokuje , ot taka zwyczajna pijacka awantura . Bez ujawniania się i powoływania na jakieś tam forum . Zdarza się często w takich miejscach , a i nie będziesz do końca wiedział ZA CO i od KOGO dostałeś wpier.dol . Do zobaczenia u Gieńka czy Wieśka ! Jednak wiesz o jakie miejsca chodzi ? CO MA WISIEĆ , NIE UTONIE !
|
|
dało się wysłuchać do końca :-) ale chodzi mi o cos całkiem innego :-)
|
|
maruda , znasz takie powiedzenie : JAK PIES NIE MA CZYM SRAĆ , TO SRA GŁĄBAMI . i ty to właśnie teraz robisz , z braku innych argumentów , bredzisz coś o jakiś kolesiach , nadrabiasz głupimi tekścikami , bo czujesz smród koło d..y .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |