wtorek, 01 lipca 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
40 for 1

Według mnie to jest wina chłopaka!!Rozumiem że dziewczyna sama tego chciala,rozumiem że zrobiłaby mu to i tamto,zrozumialbym nawet że nagrał to na telefon,ale po co do jasnej cholery puszczał to w internecie!!??No jednym słowem skur......

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: 40 for 1

no i mi też mógłbyś podesłać: domino1292@wp.pl

Ja ma 1024/256 i jestem zadowolony cena jest teraz w promocji placisz srednio 95 miesiecznie umowa na 1.5 r. .Jak miales 128 to wes sobie cos szybszego bo zylakow dostaniesz na mózgu .cene maja w miare uczciwa lacze jest stabilne .Jedyna wada vectry to ze nikt tam nie ma pojecia o sprawach technicznych .Jest jedna osoba administrujaca siecia na caly region i odpowiada tylko na maile .Czyi jak cos nawali to moze trochre potrwac zanim naprawia .Ale dopuki gra to moze byc .Mogliby wprowadzic cos szybszego. Od 512 masz juz zewnetrzne ip w cenie uslugi.
Podsumowujac nie jest zle nawet plecam.
leci mi caly czas 130

dobry pomysl z tania linia!!!np. ci co dowozą dzieci do szkoł wlasnymi autobusami a sobote i niedziele maja wolna i napewno skorzystaliby zamiast stac bezczynnie. Nie chca lomzyniacy zarobic ? niech inne miasta korzystaja nic nie stoi na przeszkodzie!

Podlasie czy Mazowsze?
Oto jest pytanie....
Moja odpowiedź---> Mazowsze

A jak nie tankowale w Lomży od 3 miesięcy. Zawsze zdarzy sie okazja zatankować taniej. Pompiarzy strata. IDIOCI!!!! (pompiarze)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org