Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
40 for 1 |
Według mnie to jest wina chłopaka!!Rozumiem że dziewczyna sama tego chciala,rozumiem że zrobiłaby mu to i tamto,zrozumialbym nawet że nagrał to na telefon,ale po co do jasnej cholery puszczał to w internecie!!??No jednym słowem skur......
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 40 for 1 |
no i mi też mógłbyś podesłać: domino1292@wp.pl
|
|
Ja ma 1024/256 i jestem zadowolony cena jest teraz w promocji placisz srednio 95 miesiecznie umowa na 1.5 r. .Jak miales 128 to wes sobie cos szybszego bo zylakow dostaniesz na mózgu .cene maja w miare uczciwa lacze jest stabilne .Jedyna wada vectry to ze nikt tam nie ma pojecia o sprawach technicznych .Jest jedna osoba administrujaca siecia na caly region i odpowiada tylko na maile .Czyi jak cos nawali to moze trochre potrwac zanim naprawia .Ale dopuki gra to moze byc .Mogliby wprowadzic cos szybszego. Od 512 masz juz zewnetrzne ip w cenie uslugi. Podsumowujac nie jest zle nawet plecam. leci mi caly czas 130
|
|
dobry pomysl z tania linia!!!np. ci co dowozą dzieci do szkoł wlasnymi autobusami a sobote i niedziele maja wolna i napewno skorzystaliby zamiast stac bezczynnie. Nie chca lomzyniacy zarobic ? niech inne miasta korzystaja nic nie stoi na przeszkodzie! Podlasie czy Mazowsze? Oto jest pytanie.... Moja odpowiedź---> Mazowsze
|
|
A jak nie tankowale w Lomży od 3 miesięcy. Zawsze zdarzy sie okazja zatankować taniej. Pompiarzy strata. IDIOCI!!!! (pompiarze)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |