poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
po raz pierwszy w życiu nie zagłosuje bo nie mogę legitymizować tego bezprawia!!!!!!!!!!

spytaj w caritasie

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: po raz pierwszy w życiu nie zagłosuje bo nie mogę legitymizować tego bezprawia!!!!!!!!!!

jest 24 kanaly

Re: po raz pierwszy w życiu nie zagłosuje bo nie mogę legitymizować tego bezprawia!!!!!!!!!!

Zespół jako całość wypadł jako tako, najlepiej akordeonista, gitarzysta nieźle, tylko wokalistka ma jeszcze spore braki. Muszą się podciągnąć.

przepraszam debilskie

facmen

nie no coś ty zezowaty ... ha ha ha haaa

trzeba być na prawdę głupcem żeby tak pomyśleć , przecież biorąc na logikę ja to jestem ja , a ty to jesteś ty .........

ja nie jestem kameleon .... jestem i byłem robciu i będę :)

facmen

zezowata napisala:

Był kiedyś taki sklepik na al. Legionów jadąc na Ostrów , po prawej w okolicy lokalu Złoty Smok .

to zdziercy

slepa to raczej nie byla, glodni tez nie na obiad nie chcieli to nie zatrzymali.

a co chcesz kupić może pomogę ?

Masz tutaj numer.
Pozważna ekipa, ładne wykonanie, robią dobrym sprzętem to i praca szybko idzie. tel. 784413270

Tak kolego tylko nie zauważyłeś że to nie mój numer telefonu.

http://superlomza.pl/Community/85287,Blog_Wpis,Uslugi_remontowe_Wykonczenia_wnetrz.html

Ja zajmuje się wykończeniami, a to numer mojego znajomego z którym często współpracuje. Więc nie rozumiem czemu nie miałbym polecić kogoś kto wykonuje rzetelne prace, których już kilka widziałem.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org