Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Skoro PełO nie chce wyborów, strasząc ludzi wirusem, to PO prostu niech nie będzie wyborów i już |
przecież napisałam, że nie pracuję w schronisku a Nasze bo łomżyńskie :) a z tymi umowami to się zgodzę tylko wez pod uwagę, że skoro ktoś się zobowiązuje do sterylizacji to potem ktoś musi to sprawdzić a schronisko na to nie stać , brak ludzi i pieniędzy
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Skoro PełO nie chce wyborów, strasząc ludzi wirusem, to PO prostu niech nie będzie wyborów i już |
nie wydaje psow na lancuch to niech zainteresuja sie losem. ja bym przyszla wziela psa obiecala im ze nie na lancuch a kto mi udowodni ze nie siedza na tym lancuchu jak tego nie kontroluja niby???
|
|
Re: Skoro PełO nie chce wyborów, strasząc ludzi wirusem, to PO prostu niech nie będzie wyborów i już |
Ludzie drodzy. Skończcie z tymi bolszewickimi hasłami pt.:"ŻEBY NIE BYŁO BOGATYCH". Rolnicy wykonują kawał ciężkiej pracy. Tworzą realne dobry. Niech boli was jak widzicie pasożytniczych urzędasów opływających w luksusie. Dopłaty to zwykłą manipulacja. Co z tego, że dopłacą raz w roku jakieś grosze a potem zrabują jeszcze więcej w podatkach przy zakupie: paliwa, nawozów, itp...
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |