czwartek, 20 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Autor: zzzaaaccc99 przyznaj się byłeś członkiem Ligi Polskich Rodzin ?

A-Z usuń ten wpis który mówi o poprawnej polszczyźnie, lub dopisz NIE.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Autor: zzzaaaccc99 przyznaj się byłeś członkiem Ligi Polskich Rodzin ?

Panda 19833 w schronisku psy są wykastrowane.Moja suczka ze schroniska była wysterylizowana jak miała 5 miesięcy jeszcze w schronisku.
Masz rację,że warto później po adopcji sprawdzić warunki w jakich pies przebywa.Na podstawie umowy adopcyjnej można psa potem odebrać.
W schronisku jest za mało pracowników.Byłam kilka razy i jestem pełna podziwu dla pracy,którą wykonują,bo lekka nie jest,a tu trzeba jeszcze miłości.
Też chętnie bym odbywała wizyty po-adopcyjne.Jeśli jednak pies pojedzie daleko poza Łomżę to wtedy po prostu mnie na nie stać.Jeśli jeszcze gdzieś na miejscu jest ktoś z dogomaniaków można poprosić o pomoc.

O wizytach po-adopcyjnych sama myślałam.Ze schroniska z moich ogłoszeń do domu pojechał tylko jeden pies i mam kontakt z właścicielami.Jednego psa wyadoptowałam właściwie z ulicy.Ma super dom i również jestem w kontakcie.
Jeśli chcesz sprawdzać warunki w jakie trafił pies zaproponuj to kierownictwu schroniska.To moim zdaniem dobry pomysł.

W swoim małym domku.

mogę się zapytać.Panie w schronisku już mnie znają i mam nadzieję,że tak nie pomyślą :) a czy nie masz czasami na imię Ania ?

dopiero sie rozstawiaja

Sprzedam antenę ML Sirio 145. antena ma 2 miesiące. cena 100zł. jak coś pisac trzcina1985@o2.pl

Nie wiem,czy ma imię.Fajna jest,łagodna,nawet do dzieci.Takich 8- letnich.Moja córka ją głaskała i była szczęśliwa.Ona bardzo chce do człowieka.Jak się przy niej ukucnie pcha się na kolana i domaga się głaskania.Próbuje się delikatnie bawić.
W schronisku nie jest jej źle.Ale wiadomo nawet najlepsze nie zastąpi prawdziwego domu.One z tą dużą sunią były zazdrosne o siebie.Ta duża też nie chciała odstąpić od człowieka i konkurowały ze sobą.A ta mała nie jest konfliktowa i ustępowała.
Fajnie jakby miała już swój dom.Ona w schronisku chyba od jesieni.W listopadzie chyba na kwarantannie ją widziałam.

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org