Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
UNESCO chce przyspieszenia realizacji depopulacyjnej Agendy 2030 |
algeroth - z tymi monitotingami masz rację, bo skoro ma być rozprawa sądowa to powinni też go posiadać bo w niektórych tramwajach to jest i musieliby okazać dowody a słyszałem ,że można wziąść kopię mandatu i sprawdzić wiarygodność podpisu tylko problem w tym ,że cięzko jest odszukać po podpisie samym sprawcę , no chyba że podpis wydaje Ci się znajomy .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: UNESCO chce przyspieszenia realizacji depopulacyjnej Agendy 2030 |
W Łomży tyle yorków.Ciekawe ile ma rodowód ? Niestety większość dumnych właścicieli ma psa z pseudohodowli,a panujących tam warunkach woleli by nie wiedzieć.
|
|
DFX, jakie finansowe media? tv trwam i radio M? Ogarnij się, większość polskich marek odzieżowych zleca robotę w azji, nie tylko w Chinach, ale Wietnamie, Indiach itd Cały świat tak robi a ty wymyślasz jakieś pomysły pozbawione logiki. Podawaj przykłady dla potwierdzenia swoich kosmicznych tez... Dla mnie podstawą jest zapotrzebowanie na rozrywkę w tym nudnym regionie i brak w okolicach takiego przybytku, zdaje się że najbliższy park tego typu jest gdzieś w okolicach Białegostoku i nie słyszałem aby tam odkryto jakieś skamieliny, to nie ma w tym biznesie znaczenia. To mogło by przyciągać dziesiątki a może setki tysięcy ludzi rocznie, pod warunkiem że było by zrobione profesjonalnie. Poniżej mały artykuł: http://www.kurierlubelski.pl/artykul/403515,park-jurajski-w-krasnobrodzie-otwarty-foto,id,t.html
|
|
Cieszyć się, że ma się teraz trochę czasu tylko dla siebie ;)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |