Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
W ważnych sprawach dla Polski i Polaków zostaje wyłączony mikrofon! |
lidzia hahahhhaahahhaahaah dobre dobre bardzo dobre :) chopie w takim razie powodzenia no i rzecz jasna gratuluję i zazdroszcze wyboru :]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: W ważnych sprawach dla Polski i Polaków zostaje wyłączony mikrofon! |
Bavaria :>
|
|
bardziej tu chodzi o namierzenie sprawcy który się podszył pod moją osobę jak to wykonać?
|
|
Taaa, wątpie zeby do tego doszło. Nasze władze już coś wynajdą zeby to nie doszło do skutku! Bo tu w Łomzy nie bedzie niczego :-]
|
|
i co tam panowie?? medal ładny aż lśniący buahahhahahhaahhahhahhaah napisałem że nic nie pokażą i nie pokazali na tychże ówczesnych miszczostwach więc niewiem o co wam chodzi. Pozdrawiam
|
|
cmoknij mnie w pompke
|
|
Autor: raqlan , Załóżmy , że to nie byłeś Ty , wersja pierwsza : - ktoś MUSIAŁ podać Twoje dane , skąd je wziął ? - ( nikt myślący , a i też , nie tzw " kanar " NIE PODA DANYCH , do mandatu /nakazu płatności , nie sprawdzonych - bez dokumentu , chociażby fałszywego ! ) . Samo to , że ja gdzieś się podam za Napoleona Bonaparte i nie przedstawię wiarygodnych dokumentów , NIE świadczy to , że jestem Cesarzem Francyji . W dokumencie URZĘDOWYM tego typu , powinno być MINIMUM ; imię i nazwisko , adres zamieszkania , NR i rodzaj dokumentu , np : dow . osob , lub paszport , ewentualnie pr , jazdy . ( INNE wg prawa , np karta rowerowa , czy wędkarska - są NIEUZNAWALNE ! ) WAŻNE ! możesz kwestionować PODPIS na mandacię , ale uważaj , bo EKSPERTYZY biegłych sądowych i tym samym związane z tym dalej , KOSZTA POSTĘPOWANIA SĄDOWEGO , mogą ( jak przegrasz ) , być KILKAKROTNIE większe od kary mandatu . PS : Na dziś wieczór , to tyle bo już mnie męczy sen . Jutro , ewentualnie poszukamy drugiej wersji . ... możliwość uniku : zgłoszone WCZEŚNIEJ utracenie dokumentu na Policji .
|
|
ty zezowaty to chyba masz cos z główką nie tak facmen
|
|
do kobiet jak juz cos
|