Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Małgorzata kidawa-błońska stała się największą kompromitacją Platformy |
www.grafside.com.pl także polecam
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Małgorzata kidawa-błońska stała się największą kompromitacją Platformy |
kotku nie miał bym co z tobą robić:DDD ale za to mam ubaw tutaj z ciebie kmiotku;) dobra baj i buzi dla zuzi:***:D
|
|
W każdym temacie polecają Cymek. Ona jest od wszystkiego? Stara mądrość- Jak ktoś jest od wszystkiego to jest do niczego. Myślę, że szczególnie w karno- skrbowym specjalizacja i "siedzenie" w temacie non stop jest kluczowe.
|
|
nosz k...a co za ciota:DDD
|
|
Wiem że w Łomży jest klub mma ale nie jest podane ile się płaci za miesiąc tam . Słyszałem też ze chodzą tam sami tacy pakerzy dwa na dwa i nie wiem czy jest sens chodzić tam jak mam 16 lat 170cm wzrostu ?
|
|
Mają ch..e kompleksy , a 90 % to POTOMKOWIE ROZTRZĄSACZY GNOJU ! BLACHA NIE CZYNI CZŁOWIEKIEM !
|
|
chyba dziś się kończy głosowanie? a mało głosów brakuję,żeby się zmieścić w tej 100
|
|
Hej! Ostatnio dużo myślałam o zdarzeniach z przyszłości, o ludziach, którzy niby znają przyszłość i bardzo mnie to ciekawi, czy można poznać swoją przyszłość? Jak jest Waszym zdaniem? Z jednej strony wielu ludzi przepowiadało końce świata, które się nie sprawdzały, z drugiej wiele osób korzysta z usług wróżek, opiera swoje decyzje dotyczące przyszłości o horoskopy, np. o takie informacje jak tu: http://bralloso.com/kosmos/index.php. Nie wiem co o tym sądzić, z jednej strony wydaje się to dziwne, a z drugiej niektóre rzeczy okazują się logiczne...
|
|
Autor: LysyKox , to Ty już " szafa " i " kafar " jesteś i z twoimi parametrami , to dwa , trzy tygodnie treningu , po 15 minut i już z Pudzianem możesz stawać . Dzieciaku , a poza zajęciami na WF-ie , to coś innego robiłeś ? w MMA , musisz mieć jakiś " podkład " , najpierw zacznij od gimnastyki .
|
|
Może z tym DUPKIEM Autor: Janusz kos , spróbuj na początek , ale uważaj obyś dzieciaka nie skrzywdził , bo to CIOTA nie chłop i potrafi tylko szczekać z za monitora , a jak coś do czegoś przyjdzie , to kuli ogon pod d...ę .
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |