Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Nagrody w kancelarii Senatu |
Autor: markac (---.wifi-spot.pl) Data: 26-04-12 14:11 Do Mr_Andrzej. Nie muszę mieć pojęcia o biznesie łomżyńskim, żeby wypowiadać się na temat rodzajów umów i tego jakie relacje powinny obowiązywać między pracodawcą i pracownikiem. Jeśli już mam wypowiedzieć się w tym temacie, to powiem, że moim znajomym dość dobrze prowadzi się biznes w Łomży. Panie w okienkach US i ZUS także są miłe i pomocne, czego sam doświadczyłem. Są dofinansowania dla chcących założyć swój własny biznes, są zniżki na ZUS dla osób zakładających pierwszą działalność gospodarczą. Załóżcie firmę i zatrudniajcie na umowy bezterminowe kogo tylko chcecie. Zmieniajcie otaczającą was rzeczywistość. Jeśli chcesz, aby adwersarze brali Cię na poważnie, wyróżniaj się merytorycznie na tle innych, zamiast tworzyć galerie w postach. Niektórzy mogą to źle odczytać. Bez odbioru. ___________________________________________________________ Szanowny przedmówco przedstawiający się markac (?) Skoro już zwracasz się do mnie z nieracjonalna argumentacją ja po raz kolejny zaripostuje twoją wypowiedź "mądrą" inaczej wypowiedź. 1) Napisałeś cyt. "Nie muszę mieć pojęcia o biznesie łomżyńskim, żeby wypowiadać się na temat rodzajów umów i tego jakie relacje powinny obowiązywać między pracodawcą i pracownikiem." otóż Wypowiadasz się jak nie zorientowana osoba albo jak chory na schizofrenię o co cie nie posądzam. Zapamiętaj sobie że jeśli się o czymś wypowiadasz to musisz mieć pojecie o tym do czego się odnosisz swoja wypowiedzią. Wskazujesz tu że nie musisz mieć pojęcia żeby się wypowiadać na temat umów o których nic tu nie mówisz odnosząc się do relacjo z pracownik pracodawca o których też noc nie mówisz a i umowach te relacje nie są określane ale w prawie pracy o którym nie wspominasz. 2) Napisałeś cyt. "Panie w okienkach US i ZUS także są miłe i pomocne, czego sam doświadczyłem." taa... To prawda Panie w urzędach są miłe i czasem pomocne do tego jak wypełnić kwity ale... ... Panie z US i ZUS nie prowadzą firmy za przedsiębiorcę i nie ustalają n niej prawa dżungli oraz zasad bezprawia w relacjach panujących między szefami i pracownikami czego dowodem są sprawy w Sądach i częste rotacje na etatach. 3) Napisałeś cyt. "Są dofinansowania dla chcących założyć swój własny biznes, są zniżki na ZUS dla osób zakładających pierwszą działalność gospodarczą. Załóżcie firmę i zatrudniajcie na umowy bezterminowe kogo tylko chcecie. Zmieniajcie otaczającą was rzeczywistość." hahaha idiota czy co ? Gościu weź pod uwagę: Są dotacje Twoim zdaniem "dla chcących" jednak to są dotacje dla wybranych ... ... bardzo mała ilość chętnych te dotacje otrzymuje z różnych powodów są one dla wszystkich chętnych niedostępne główny powód to bardzo mała ilości środków wspierających programy inwestycyjne na samozatrudnienie. Proponując zmieniany Łomżyńskiej rzeczywistości w sposób na jaki tu wskazujesz jesteś tak śmieszny jak aparat fotograficzny zainstalowany na marsie w celu zmiany marsjańskiego klimatu Tu w stosunku do Ciebie użyję Twojego słownictwa które jest dla Ciebie zrozumiałe o tyle o ile sam od siebie to napisałeś: Cyt. "Jeśli chcesz, aby adwersarze brali Cię na poważnie, wyróżniaj się merytorycznie na tle innych,"... ... możesz nawet utworzyć galerię na co pozwala moderator i forumowy portal 4Lomaz.pl Jesteś takim samym ignorantem, arogantem i cynikiem a może schizofrenikiem utwierdzonym w paranoi wywołanej syndromem grupowego myślenia jak ludzie na poniższych zdjęciach działający wobec życia Bożego tak samo fałszywie jak Ci którzy tak samo niebezinteresowni w obronie swoich poglądów służących własnym niespołecznym interesom doprowadzili Jezusa do Sądu i na Golgotę ... ... motywowani osiągnięciem swoich niespołecznych kolektywnych korzyści jakie czerpali fałszywie z zakłamanego (zniewolonego) również umartwionego tradycyjnie na modlitwie ogłupionego społeczeństwa na którym budowali razem z ludźmi podobnymi do Ciebie religijny kapitalizm i cywilizacyjne strukturalne zakłamanie którego "wyznaniowych" owoców doświadcza zbyt wiele osób. O czym to świadczy ... ktośiek
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Nagrody w kancelarii Senatu |
Fantastycznie jest w Czartorii :) Mnostwo miejsca by się opalać .. popluskać i pobawić :D
|
|
ty nie wiesz co piszesz człowieku ... weź się w garść i otrząśnij ktośiek
|
|
cały czas wyskauje jakis bład na stronce;/
|
|
Temat umarł? Kolejny pomysł pozostaje pomysłem? W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
eh niestety :(
|
|
36234560 pisz GG mi to moze pomoge;) Tylko sie przedstaw:D
|
|
Zamiast Giełczyńskiej zrobią deptak. Czerwoną kostkę z starego rynku (cały ten plac) zerwą i zrobią tam plażę. Na środku fontannę o średnicy 10 m. Zamiast hali targowej będzie kawiarnia z gabinetem masarzu erotycznego. Mają wyburzać jakieś 4 kamienice, ale nie wiem które i kiedy.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Ty durniu nawet nie masz nic do powiedzenia no bo i skad Twoja wiedza . Tylko hamstwem zalatwiasz mysle ,ze jestes zakroscialym chlopcem nic nie wiedzacym . Marmoladziany chlopcze spojz w lustro jaki Kozaczek jestes w domciu wiraszka na ulicy pol ptaszka. Idz sie wysikaj.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |