Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wybory tak, - we Francji, Bawari i w maju w Izraelu. Ale nie w Polsce. |
To się nikomu nie musi podobać , to sama prawda , która w oczy kole .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wybory tak, - we Francji, Bawari i w maju w Izraelu. Ale nie w Polsce. |
przeczytalem tylko jedna i zarazem najlepsza lekture Granica ciekawe sa tez motywy okresu wojennego
|
|
Raczej bełkot sfrustrowanego prostaka spod sklepu z Konarzyc:))))
|
|
w odniesieniu jak wyżej cytat poniżej Autor: grubaryba (---.neoplus.adsl.tpnet.pl) Data: 03-05-12 13:14 Admin powinien się nimi zająć bo to już przesada i nie chodzi o osoby ze zdjęć ale to jest po prostu nudne że w kółko te same zdjęcia! A jeśli chodzi o biedę to pracodawcy mają w niej udział! __________________________________________________________ taa... Szanowny przedmówco przedstawiający się grubaryba A nie przeszkadza Tobie nuda w Kościele od kilkunastu wieków jest wiecznie ten sam temat budowy remontu i wystroju kościoła (?) te same paciorki i te same Słowo Boże z tego samego pisma świętego (?) i nic na lepsze w kościele się nie zmienia a zła i jego zabytków jest coraz więcej ? O czym to świadczy ...
|
|
Janusz kos , to mieszkasz w Konarzycach? Nie mów , nie znam tam nikogo , a czasem tylko przejeżdżam przez tą miejscowość , ale TAKIEGO GÓWNOZJADA jak ty , to tam na pewno nie ma .
|
|
Zobacz jakiego producenta masz kartę. W wielu przypadkach takie produkty mają więcej niż 2 lata gwarancji. Ale trzeba mieć dowód zakupu(choć też nie zawsze). W dobrych sklepach wymieniają "od ręki".
|
|
Skąd wiesz, że jest najlepsza, skoro przeczytałeś tylko jedną?
|
|
Autor: Janusz kos , GÓWNOZJADZIE , tak byś polecił lokal , jak w Temacie : Caffe deptak na farnej ? Caffe deptak na farnej Autor: Agaton (---.lomza.vectranet.pl) Data: 20-04-12 17:32 co sądzicie o tej kawiarni? ........................................................................................................................ Re: Caffe deptak na farnej Autor: Janusz kos (---.adsl.inetia.pl) Data: 20-04-12 17:41 gówno! ____________________________________________________________ gówno! - januszku gilosie , gimnazjalisto - CO TO ZA MENTALNOŚĆ POTOMKA ROZTRZĄSACZY GNOJU !
|
|
Oni tak kombnują że masakra . :/
|
|
jestes naprawde zalosnym tepym wiesniakiem....nie zamierzam ci sie tlumaczyc gdzie chodze itd...szkoda klawiatury na osoby takie jak ty oraz mojego czasu... ja przynajmniej umiem sie bawic a ty....dygasz noga pod sciana lub stolem czekajac az jakas gwiazda sie zlituje i da sobie z toba zatanczyc...masakra a moja dyskusja z tepym burakiem skonczona od teraz
|
|
ja poluje na takie gwiazdy jak ty wlasnie, wiesz co sie z toba robi? bo tej dobrej zabawie co? :D
|
|
na ulicy Krótkiej w "SYMPATIA" ok 10-15 zł chyba wiem bo z miesiąc temu kupowałem tam :)
|
|
rozumie się ktoś na antyplagiacie???? ale słów nie może być takich samych??
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |