Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
To wszystko nic, bolek przeżywa dramat totalny. |
Szkoła według mnie super skończyłem ją 9 lat temu,uczyłem sie tam w technikum poziom nauczania bardzo dobry w tamtych latach był a w szczegulności z matematyki i j.polskiego no i z większości przedmiotów zawodowych,bo co do reszty przedmiotów zawodowych to panie "profesorki"bardziej patrzyły na wyglad i predyspozycje materialne uczniów niż na ich wiedzę!,ale bardzo pozytywnie wspominam tą szkołe.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: To wszystko nic, bolek przeżywa dramat totalny. |
wymyslaja debile to po co budowac garaze w takim razie ja jak bym kupil taki garaz to i tak bym wjezdzal mimo ze mam gas najwyzej robil bym to na benzynie i na gas przelaczal na powietrzu juz i mogli by mi naskoczyc z rury wydobywaly by sie opary z benzyny
|
|
zes andre wykombinowal to Ci powiem sfietnie ..
|
|
Chciałbym dowiedziec sie od ilu przyjmuja do mechaniaka na kierunek mechatronik , czego tam sie uczy , opinia uczacych sie rocznikow i czy ktos tez planuje isc na ten kierunek.
|
|
uwazam ze prawko powinno sie moc robic dopiero po ukonczeniu 25 lat i przejsciu psychotestów czy sie przypadkiem nie jest debilem
|
|
jak chcesz tam iść to powinieneś wiedzieć co to jest mechatronik
|
|
A co tu słychać?miasto wsiunów którzy się tu sprowadzili ze wsi.Zero kultury chamstwo prostackich ćpunów.Zero roboty i perspektyw,.
|
|
wiem co to jest ale chce sie upewnic co na nim robia po to jest forum zeby pytac
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |