niedziela, 24 listopada 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Marionetka - \"...tych zachorowań będzie coraz mniej, bo procentowo to się zmniejsza.\"

Magiczna bariera 2000 głosów jeszcze dziś nie osiągnięta.

Spróbujemy jutro, mam nadzieję, że w dobrych humorach po wygranym meczu pierwszego ŁKS-u z liderem III ligi Startem Działdowo, widzimy się jutro na Z18 oo godziny 16

NIE ODPUSZCZAMY !!! GŁOSUJEMY !!!

ode mnie dziś 120 pączków

nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Marionetka - \\\"...tych zachorowań będzie coraz mniej, bo procentowo to się zmniejsza.\\\"

dryl, bo ty myślisz z pozycji zwykłego robola, nie ma w tobie kreatywności aby zacząć coś samemu działać i zawsze tacy jak ty będą narzekać, bo robolowi zawsze będzie źle.
torro, ciebie podsumował już zezowaty, ale statystyki odnośnie tej zagranicy nie kłamią, większość to fizole w wynajętych zarobaczonych klitkach.

Re: Marionetka - \\\"...tych zachorowań będzie coraz mniej, bo procentowo to się zmniejsza.\\\"

Gdzie w Łomzy przyciemnie szyby i jaki jest orientacyjny koszt???

zezowate zamknij wreszcie ten parszywy ryj konfidencie z Konarzyc bo nie wiesz deklu gdzie się znajdował WPEC:))) pierdolcu w prawie w centrum miasta nie mogło być stróżówki:))) mendo w tym czasie gnój wywalałeś z obory widłami na drewnianym trzonku:))) a dzięki unii wywalasz gnój z obory na alu:))))

Szanuje rolników za ich prace ale nie szanuje konfidentów którzy boja się dostać w ryj od kobiety:))

Zardonic, Counterstrike, Gein & Robyn Chaos – Revolution

http://www.youtube.com/watch?v=xj7I7dnCss4&feature=player_embedded

Ojcze R ja moge byc fizolem jak ty to mowisz ale za dzien pracy mam tyle co ty za miesiac nie pozdrawiem masz kompleks czy cos moze byles w Angli i ci kite przycieli ???

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org