Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Marionetka - \"...tych zachorowań będzie coraz mniej, bo procentowo to się zmniejsza.\" |
Magiczna bariera 2000 głosów jeszcze dziś nie osiągnięta. Spróbujemy jutro, mam nadzieję, że w dobrych humorach po wygranym meczu pierwszego ŁKS-u z liderem III ligi Startem Działdowo, widzimy się jutro na Z18 oo godziny 16 NIE ODPUSZCZAMY !!! GŁOSUJEMY !!! ode mnie dziś 120 pączków nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Marionetka - \\\"...tych zachorowań będzie coraz mniej, bo procentowo to się zmniejsza.\\\" |
dryl, bo ty myślisz z pozycji zwykłego robola, nie ma w tobie kreatywności aby zacząć coś samemu działać i zawsze tacy jak ty będą narzekać, bo robolowi zawsze będzie źle. torro, ciebie podsumował już zezowaty, ale statystyki odnośnie tej zagranicy nie kłamią, większość to fizole w wynajętych zarobaczonych klitkach.
|
|
Re: Marionetka - \\\"...tych zachorowań będzie coraz mniej, bo procentowo to się zmniejsza.\\\" |
Gdzie w Łomzy przyciemnie szyby i jaki jest orientacyjny koszt???
|
|
zezowate zamknij wreszcie ten parszywy ryj konfidencie z Konarzyc bo nie wiesz deklu gdzie się znajdował WPEC:))) pierdolcu w prawie w centrum miasta nie mogło być stróżówki:))) mendo w tym czasie gnój wywalałeś z obory widłami na drewnianym trzonku:))) a dzięki unii wywalasz gnój z obory na alu:)))) Szanuje rolników za ich prace ale nie szanuje konfidentów którzy boja się dostać w ryj od kobiety:))
|
|
Zardonic, Counterstrike, Gein & Robyn Chaos – Revolution http://www.youtube.com/watch?v=xj7I7dnCss4&feature=player_embedded
|
|
Ojcze R ja moge byc fizolem jak ty to mowisz ale za dzien pracy mam tyle co ty za miesiac nie pozdrawiem masz kompleks czy cos moze byles w Angli i ci kite przycieli ???
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |