Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
jeżeli w Polsce będzie scenariusz Włoski |
głupota ludzka nie zna granic!!!dotyczy oczywiście raqlan i Mr_Andrzej.....Podejrzewam,że nawet dzieci nie macie i nie macie pojęcia o wychowywaniu ich i z tego co zauważyłam to lepiej nie miejcie,bo to dopiero będzie patologia się szerzyła!!!Współczuję Wam....
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: jeżeli w Polsce będzie scenariusz Włoski |
Słaba klima,brud?Ten co to pisze to albo ich konkurencja,albo nigdy tam nie był..sala naprawde piękna i robi ogromne wrażenie na wszystkich,jedzenie jak wszędzie - jak chcesz mieć za " JAK NAJTANIEJ" to będzie mało,jak się dogadasz to będzie dużo i zawsze smacznie.Tyle - miałem dokładnie rok temu wesele i pisze szczerze co i jak...
|
|
dzięki maruda i lomza1 za odpowiedź :) co do reszty również dzięki choć nie do końca odpowiadają na zadane przeze mnie pytanie ;) : czyli czy ta sala Waszym zdaniem jest w stanie pomieścić 150 osób?? będę wdzięczna za więcej wypowiedzi, zwłaszcza jeśli poruszą tą kwestię
|
|
wystarczy ze wyslesz listem poleconym......mozesz dodac u gory ze to PIT -37
|
|
150 osób to jest tam bardzo ciasno, obsługa się przeciska między stolikami i między tańczącymi ponieważ nie ma innego przejścia. Zespół ma swoje głośniki zaraz przy stole z gośćmi więc ostatni stolik w ogóle nie może sobie porozmawiać, a zapewne nie słyszy nawet własnych myśli. Sala jest bardzo ładna, chyba najładniejsza w okolicy. Ale czy warto przekładać wystrój na wygodę? Po za tym nie ma parkingu a klimatyzacja nie domaga. Jedzenie jest w dużych ilościach i nawet smaczne. Wiadomo, że nigdzie nie jest idealnie. Obiecywać można gruszki na wierzbie, a jak przychodzi co do czego to następuje rozczarowanie... Tak więc do 120 osób to jest max
|
|
Jędrusiowa zagroda-pysznie,przestrzennie. facmen
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |