Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jest Sekretarz w Śniadowie |
naprawdę jestem tępy rodzice mnie bili jak byłem mały a tatuś ciągnał mnie zawsze za samochodem, hehe czy nie widzisz gamoniu jeden że nie odpowiedziałeś na moje pytanie ja chciałem wstawić TU baner a ty mi wyjędżasz jak wstawić tekst pochyły albo adres e-mail sam jesteś tępy albo czytac nie umiesz
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jest Sekretarz w Śniadowie |
Pół biedy jeśli mieszkaniec np. Zielonej Góry czy Szczecina w rozmowie z mieszkańcem Łomży powie: "u was na podlasiu...". Taką sytuację, jeżeli jest spowodowana zwykłą niewiedzą, można wybaczyć (tak samo jest z Sosnowcem - spora grupa ludzi twierdzi, że leży on na Górnym Śląsku, a tymczasem jest to Zagłębie Dąbrowskie). Gorzej, jeśli to właśnie mieszkaniec Łomży ośmieszy się stwierdzeniem typu: "a no bo wiesz u nas na podlasiu..." - pachnie mi to wtedy całkowitą ignorancją i brakiem poszanowania dla miejsca w którym się żyje. Ja tępie taką głupotę zarówno w życiu jak i w internecie i gorąco zachęcam was do tego samego. Nie dajmy się zwariować. Nazwa "województwo podlaskie" to farsa !!! Z MAZOWIECKIM pozdrowieniem :) Ptysiu80 juli22
|
|
Koń, jak wiadomo, wydaje odgłos paszczą, więc ma paszczę...
|
|
marcelus stosujemy nawiasy kwadratowe [] - a nie takie <>
|
|
Ja nic ale będe uważnie sledził postępowanie
|
|
troche drogo :/
|
|
do kosciola !!! hehehehe
|
|
Na Olszynce byłem kilkanście razy ale nie na kuliku :P
|
|
|
|
dziękuje serdecznie, szkoda tylko że jest to instrukcja podstawowa a nie zaawansowana> mimo wszystko jeszcze raz dziękuję. Trzymaj się cieplutko
|
|
Panowie :] Litości ... czyżbyście naprawdę nie wiedzieli, gdzie są domy publiczne w Łomży ??? Nie to, żebym korzystał, ale słyszeć się słyszy dużo :) Nie będę nikomu robił reklamy :D
|
|
Biebrza, Savana , khe, khe ;) Zapewne jesteś nietutejszy więc znajdź internetową mapę Łomży i poszukaj ulicy Łąkowej. Ulica ta jest swoistą Mekką łomżyńskich miłośników doczesnych wrażeń. :P
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |