Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
słynna akcja propagandowa matouszka.... \"z wirusem LOT em do kraju\"... |
Czy Ty naprawdę nic a nic nie łapiesz , czy tylko udajesz ? Czytać tekstu ze zrozumieniem nie potrafisz ? Pisałem przecież , że TO wY swojemu FAŁSZYWEMU GURU - ROWA LIŻECIE , a co poniektóre/niektórzy , to by i LODA mu zrobiły ! .......................................................................................................................... PS : zajrzyj do tematu " Szukam żony " , http://www.4lomza.pl/forum/read.php?f=2&i=359047&t=359047 założonego przez marudę i tam wyczytasz jak wasz INFANTYLNY DZIADZIUNIO maruda sam pisze , że bierze ślub z andzią c , ujawnia tam swą prawdziwą GEJOWSKĄ orientację i swoją trzecią płeć TRANS ! TAM mu już odpisałem : " byłem , jestem i będę HETERO , maruda , ja nic nie mam przeciw GEJOM , oby tylko jak najdalej ode mnie , w wasze układy sercowe się nie mieszam .... " ....................................................................................................................... PS 2 : cytat : " na forum do tego chętnego nie znajdziesz;-) " chętnego to nie , ale CHĘTNA do zrobienia mi laski , to już i by się znalazła , jeden problem : JA FI..A NA ŚMIETNIKU , NIE ZNALAZŁEM i BYLE PASZTETOWI , DO BUZI NIE DAM .
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |