Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Milowy krok w historii ludzkości |
Hehe ciekawe czy aktualne ogłoszenie i jaka cena :P
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Milowy krok w historii ludzkości |
Ciekawe czy aktualne :P
|
|
Dlaczego na tym forum nie ma edycji swoich postów ????????? :/ Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Czy od pierwszego właściciela? Użytkowana przez kobietę? Jakie luzy?
|
|
Co mówi prawo Aktualnie w Polsce za prowadzenie pojazdu pod wpływem alkoholu (0,2 - 0,5 promila) kierowca ukarany może zostać grzywną od 50 do 5 000 zł i zatrzymaniem prawa jazdy na okres od sześciu miesięcy do trzech lat. Jazda przy zawartości alkoholu we krwi przekraczającej 0,5 promila może skończyć się dwuletnim więzieniem i grzywną. Karę ponieść może jednak nie tylko kierowca. Polskie prawo przewiduje również skazanie pasażera, za przyzwolenie na popełnienie przestępstwa (czyli prowadzenie w stanie nietrzeźwym). To właśnie ten przepis kodeksu karnego mają zamiar jak najczęściej wykorzystywać dolnośląscy policjanci. Problemem jest bowiem masa pijanych kierowców na drogach, ale też bierna postawa ich znajomych. O ile niemal każdy potępia prowadzenie pod wpływem alkoholu, to rzadziej spotyka się przypadki np. zabrania kluczyków temu, kto po kilku piwach próbuje usiąść za kółkiem. www.gazeta.pl
|
|
Przebiegu trochę ma, ale jak widać z oceny podwozia i nadwozia dobrze wygląda. Garażowana i nigdy nie zapominano o O C. Pozdrowienia. Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Noszę się z zamiarem założenia następujących tematów: "Wpływ menstruacji niedźwiedzic szwajcarskich na rozwój łyżwiarstwa figurowego w Bangladeszu, co o tym myślicie?" "Jakiego używacie papieru toaletowego?" "Czy byliście już w szalecie miejskim? Jak wrażenia?" "Spotkałeś ptysia? Wow! Napisz nam coś o tym (downie)" Ekhm.... ekhm... Co o Tym myślicie?
|
|
Jestem jak najbardziej za. Co zrobić jednak, gdy pasażer ma we krwi 2 razy tyle co kierowca? :-)))
|
|
Zastanawia mnie tylko napis na tym ogrodzeniu, które jest w tle pierwszego zdjęcia ptysia... "PTYŚ GEJOWY" ?! rudy błazen z druhem
|
|
oczywiście że nie można wierzyć w Boga i świadomie odrzucać jego przykazania szatan też wierzy w Boga coś czuję że jesteś na bakier z katechizmem "Ja jestem wolny, mam swoje zdanie, to czego pragnę to świat bez granic." Chocolate Spoon
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |