Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
peło-kakało samo się wyeliminowało. |
Treść jest ukryta
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: peło-kakało samo się wyeliminowało. |
Treść jest ukryta
|
|
nie chciało się nosić teczki, trzeba .................................... Resztę znacie. Kiedyś piekarzami zostawali ludzie , którym nie chciało się uczyć, tak więc i wymagania mieli niższe.
|
|
ale w MILES QLUB też się dużo zmieniło od tego piątku będzie coś dla starszego toważystwa coś jak dancing i dyskoteka przeboje z lat80-90 nawet trochę disco polo i nowości radiowe tam przynajmiej jest dużo miejsca do tańca świetne kanapy roguwki amnezja jest niezła w połowie nie tam gdzie palarnia a parkiet mały 20 osób się bawi i już z łokcia dostajesz w plecy dlatego przechodzę od piątku do milesia byłem tam w święta się pobawić i nikt nienarzekał a jak pytałem jak było w amnezji to muwiono że stali jak kołki ani usiąść ani potańczyć ale faktycznie tam koło torów zaczyna się rozkręcać u góry w tym klubie nad milesiem właściciel w niedzielę chce zrobić disco polo z dj i zespołem też duży lokal jest gdzie uśiąść i potańczyć aŁomża i okolice lubią potańczyć przy disco polo widać co się dzieje w Jeziorku ja w piątek idą do MILES QLUB bo lubię wygodę i swobodę TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Technikum to około 90. Ale biora każdego tylko utrzymać się jest ciężko. Bo czym wiecej wezmą tym więcej kasy dostają, bo za kaza osobe a potem wywalają aby był dobry procent zdawalności matur.
|
|
Nie mam gg kurde to jest tel komorkowy byl bym wdzieczny jak tutaj bys mi napísal
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |