Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
prezydent POwinien zostać zamknięty..?! |
może się dogadaj i to on zostanie twoją żoną , wszak pisałeś , że lubisz robótki ręczne , a i wtedy trudno o zdradę , zawsze będziecie RAZEM NIEROZŁĄCZNI !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: prezydent POwinien zostać zamknięty..?! |
niedobre w smaku i takie cięzkie i mączne tam lody nie lubie ich.
|
|
ja pienicze ty zezowaty naprawdę masz z deklem cos nie tak :):) Lecz się chłopie lecz i to szybko :):) Jakim psycholem trzeba być żeby samemu do siebie pisać i to 4 razy pod rząd widząc że nikt nie odpowiada:):):) Miał AndyC rację że jesteś kołtunem z zapchlonej wsi :):)
|
|
co z moją propozycją ?? !! :) z Listu św. Pawła do Efezjan: "Obleczcie pełną zbroję Bożą, byście mogli się ostać wobec podstępnych zakusów diabła".
|
|
sam sie oppal milosniku zydow rudy błazen z druhem
|
|
Andy C odezwij sie na meyla milla1201@wp.pl , jakiś czas temu pisaliśmy.
|
|
Veneda potrzebna, Narew galeria jeszcze do przyjęcia i już moim zdaniem starczy. Venede powinni trochę powiększyć, żeby była większa niż w Ostrołęce, ale pewnie już bez szans na to :). I wystarczy, sklepy już mamy, czekamy na przemysł. rudy błazen z druhem
|
|
Czy pg6 to dobry wybór? Chciałabym tam pójść. Dobrze się uczę, jestem laureatką z dwóch przedmiotów.
|
|
zezowaty :) Ty już raz dałeś przykład swojej inteligencji ze zdjęciami :):) Odpuśc sobie, bo znowu będziesz skamlał ze wstydu jak Śniadowski kundel sołtysa:):):)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |