Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Do jakiego lekarza stomatologa z bólem zęba? |
Ale mam wątpliwości czy to punkt myślenia czy raczej NIE myślenia ;) Mówiąc szczerze zacząłem wątpić, że kiedyś przyjdzie dzień, w którym spotkam tą jedyną, WARTOŚCIOWĄ kobietę.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Do jakiego lekarza stomatologa z bólem zęba? |
Na pewno spotkasz :) Niektorzy maja to szczescie szybciej. Innym zajmuje to wiecej czasu. Reasumując, kazdy ma szanse ja spotkac. Trzeba tylko tego chcieć i czasem dopomóc sobie w tym szczęsciu :)
|
|
Amen :p
|
|
Just22 ''Zenit .. czasem jest inaczej niż myślisz.. czasem ten "prosty dupek" zajał szczególne miejsce w jej sercu.. chociaż wie że jest źle to nie odejdzie''... Dla mnie jest to nielogiczne postępowanie. Bliskie jakies fobii toksycznego zwiazku. z calym szacunkiem Just22 ale taka jest moja opinia.
|
|
patologiczny ? co masz na mysli?? nie no zdanie moje na temat Patologicznego związku jest takie ze jesli facet np.podniesie reke na dziewczyne to powinna odejsc mimo wszystko.. tak przyzwyczajenie tez.. ale kiedys w kazdym cos peknie i odejdzie .. dlugo tak sie nie da rady.. ale w taki włąsnie sposób można łatwo sie zrazic.. jestes starszy ode mnie niewiele.. ale chwale Twoje podejscie do "tych" spraw .. Brawo dla Ciebie..
|
|
Witam. Czy ktoś już korzysta z naziemnej telewizji cyfrowej. Jeżeli tak to z jakim skutkiem? I z jakiej korzystacie anteny? Pozdrawiam.
|
|
|
Just22 tak samo kobieta chce wyjść z koleżankami bez faceta, związek to nie więzienie i każdy z obojga partnerów ma prawo do odrobiny prywatności, nie można zamykać się tylko na siebie i odcinać od reszty świata bo takie odizolowanie też nie wpływa na związek jak i na postrzeganie przez innych zbyt dobrze. Ale teraz rozumiem o czym mówisz ;)
|
|
no własnie:) to było porównanie.. a Wy mnie poprostu źle zrozumieliście;] związek nie więzienie:) Zenit podyskutowałąbym jeszcze tu z Toba na ten temat ale nie będę ryzykowac.. bo nie chce niepotzrebnych komentarzy. Więc chłopaczku trzymaj tak dalej:)
|
|
marek12 tak o takie coś właśnie :) ? Jest to do kupienia w Łomży ?
|
|
ja korzystam z naziemnej telewizji i to bardzo z dobrym skutkiem. Jak na razie odbiera 8 programow : TVN, TVN 7, Polsat, Polsat Sport, Puls2, TV4, TV6 i jeszcze jakis program, nie pamietam ale od czerwca ma podobno odbierac nawet 15 programow.
|
|
Widzę że humorki dopisują :) Aż miło popatrzeć :) Szkoda że ja nie mogę do was dołączyć :( No ale na wszystko przyjdzie czas o stosownej porze :) Kasia..
|
|
wtorek robciu :)
|
|
ok. trzymamy za slowo marudo :)
|
|
nie narzekajcie bo ceny wcale nie należą do wysokich, 150 zł za talerzyk i w cenie napoje owoce ciasta i czasami nawet i tort to jak dla mnie jest super cena w porównaniu jaką ja zapłaciłem w innym podlaskim mieście, tj. 155 zł talerzyk + we własnym zakresie napoje,owoce,ciasto, tort, to sobie policzcie.
|
|
robciu, NIE , nie wiem dlaczego żle zrozumiałeś ? ... to maruda , ma problemy z ktoś-coś !
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |