Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Bezdobotny W.T Grzymała!!!!!!! |
Na wystawie obrazów pewien mężczyzna przyglądał się portretowi. Ktoś go zapytał: "Czyjemu portretowi się przyglądasz?" Ów człowiek odpowiedział: "Nie mam braci, ani sióstr, ale ojciec tego człowieka na obrazie jest synem mojego ojca". Czyjemu portretowi przyglądał się ten wielbiciel obrazów? Pozdrowienia.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Bezdobotny W.T Grzymała!!!!!!! |
Polakom brakuje samodyscypliny, w przeciwnym razie powiodłaby się akcja sprzed ok. roku. Polegało to na tym, że każdy każdemu znajomemu przekazuje informację i raptem b. duża liczba kierowców zaczyna tankować na stacjach tylko jednego koncernu. W ten sposób pozostałe szybciutko zostałyby zmuszone do obniżki cen. Co wtedy? Zmiana koncernu - wszyscy zaczynają tankować w tym, gdzie obniżka była największa. Spodziewany efekt, to kolejne obniżki u konkurencji. Kilka takich obniżek i mamy najtaniej w kraju. Szkoda tylko, że to utopia. Nie wyobrażam sobie jak zorganizować Polaków do takiej akcji. Ale może warto spróbować w Łomży? W skali kraju nie wyszło - Łomża jest "trochę" mniejsza...
|
|
Widziałem ten film i wniosek z tego taki że ta dziewczyna musi być chora psychicznie,ona powinna sie leczyć.A zachowanie tego chłopaka bez komentarza zwykły skur....Na miejscu ojca tej gościówy sprałbym mu morde na kwaśne jabłko.
|
|
Napewno jakiś romantyczny nastrój musisz zrobić :) Twoja fantazja sie kłania.Pozdrawiam
|
|
buahahahahahah buahahahahhahaha dobre dobre dawno czegos takiego nie slyszalem hahaha, skoro np.onet ma takie kamery to chyba mozna na nie wchodzic ||to wszystko fantazja|| Pozdrawiam.
|
|
O kurcze, halina, to my już mamy takie białe getta w innych miastach?
|
|
Do ja: ile chcesz za całość, jakiej firmy jest sprzęt i gdzie robiłeś tą zabudowę ?
|
|
może miałeś halucynacje ;d a tak serio to może pokazuje sie tylko , bądź do połowy są sprawne ;)
|
|
Mialas za sciana inteligentow czy robotnikow?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |