poniedziałek, 02 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Rydzyk walczy z dynią!

VipeR, patrz po czym jedziesz.
SN4P - jeeżdżę seryjnym samochodem, z miękim zawieszeniemi jakoś nie zaczepiam. Moża jedź lepiej do warsztatu. Albo sprzedali ci coś "tuningowanego".

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Rydzyk walczy z dynią!

wez sie człowieku jebnij w łeb bo te twoje posty sa żałosne, już sobie wyobrazam kim jesteś "kup sobie coś tuningowanego" myslisz ze trzeba miec tuningowane auto by czepiać o próg, nie każdy jedzi polonezem i nie ma z tym problemu jak ty np., mam 3 auta 3 różnych marek i jakoś każdym min kilka razy zaorałem, te progi są z dupy i najsmieszniejsze jest to ze każdy z nich wygląda inaczej!!

Maciek , jak raz sam zrobisz to pamiętasz długo , w innym przypadku patrzysz jak cielę na malowane wrota i się nie rozwijasz. Patrzcie i w PIS-ie znalazł się ktoś lepiej oświecony , bo w świecie wcześniej to odkryli.

Ja i detektyw ?. Hmmm, zgadnij :)

Toc on nie byłw tamtym roku ?

Zbych

hahaha

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org