czwartek, 01 maja 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
polski katolicyzm jest dziecinny

Nieraz lubili ustawic sie na Zawadzkiej (zaraz za slupkiem) jak skreca sie na osiedle Ks.Anny i polowali na jadacych od strony Stokrotki w strone Sikorskiego.
Stawiali tez foto... przy Szosie Zambrowskiej skierowany w strone Zambrowa i ,klikali' tych ktorzy zaczynali rozwijac sie zaczynajacymi sie dwoma pasami.
Te ...jki to gorsza plaga w miescie jak policja!!!

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: polski katolicyzm jest dziecinny

na allegro to ciężko o taki rozmiar bo to jest do felg oryginalnych luzu nie powinno być ale jednak jakiś jest

Dziękuje za te informacje już nawiązalem kontakt

To racja zwłaszcza że obecnie zakłady zajmujące
kilkanaście hektarów zatrudniają po najwyżej 500 osób czyli Łomży potrzeba 10 takich zakładów!

http://www.AWSurveys.com?R=andreo -ankiety dobrze płatne

Treść jest ukryta

Autor: paplik (---.internetdsl.tpnet.pl)
Data: 11-04-12 14:14

Choć pisze rozwlekle i zawile, to jednak z głębokim sensem, tylko, że w kato-landzie jakim jest Polska, ludzie są tak zindoktrynowani, że nikomu nie chcę się w takie oczywiste prawdy o kościele zagłębić. Andrzej tafia więc w pustkę, którą spowodowało kościelne pranie mózgów....

Czasem mnie Diabeł kusi bym uwierzył w boga
"Czy Bóg jest? Nie wiem... lecz nie wierzę, by kapłan wiedział coś o Bogu." — Tadeusz Kotarbiński

Choć piszę rozwlekle i zawile, to jednak z głębokim sensem, tylko, że w kato-landzie jakim jest Polska, ludzie są tak zindoktrynowani, że nielicznym chce się w takie oczywiste prawdy o kościele zagłębić. Mr_Andrzej tafia więc w społeczną przestrzeń, którą spowodowało kościelne - religijne pranie mózgów....

Szanowny przedmówco przedstawiający się paplik

Jeśli to mówisz to znaczy że słowa "nikomu" i "pustkę" można spokojnie poddać przemianie co "nawróci" społeczny sens Twojej wypowiedzi świadczący o tym że nie jest jeszcze tak źle jak mówisz - dopóki są ludzie podobni do Ciebie.

Z poważaniem
Andrzej

To nie ateiści i to nie poganie zamordowali życie Boże to nie ateiści i nie poganie religijnie zaszczuli i ukrzyżowali życie Boże razem z Jezusem - dobrym człowiekiem "synem (dzieckiem) bożym" boskim - cudownym facetem którego pokochało nie tylko wiele kobiet.

Jezusa zaszczuli i ukrzyżowali religijni głęboko wierzący współwyznawcy przykładnie czczący wspólnego Boga Ojca i posłuszni - bezgranicznie - bezkrytycznie oddani swoim kapłanom - ojcom duchowym takim religijnym przywódcom jak Ci nasi biskupi i inni księża również rzymskokatoliccy.

O czym to świadczy ...

1 na NFZ za darmo :)

i ciastka :)

Podbijam temat.

znajomy88 no właśnie mnie też dziwi gdzie jest głos tych wygadanych kobietek :) Mój rocznik to 89 i z przerażeniem zauważam, że dziś im młodsza tym bardziej bezpośrednia i niecierpliwa ;)

"oby były pozytywne" -nie rozumiem takiego podejścia. Chyba negatywne opinie też są bardzo istnotne. Co z tego,że ktoś będzie zachwalał lokal jeśli jest wiele niedociągnięć.
Mnie Dwór podoba się bardzo,ale tylko wizualnie,ze zdjęć,bo tam nie byłam. Życzę wszystkiego dobrego i udanej zabawy weselnej gdziekolwiek by się nie odbyła :-)

rudy błazen z druhem

https://www.youtube.com/watch?v=UkIoksThu6Y&feature=related

pani mecenas też...

ojojjo co sie porobilo ..

sędzia Jurgielewicz to bardzo profesjonalna i dokładna osoba. Sprawy prowadzi bardzo skrupulatnie i zanim wyda w sprawie wyrok to wszystko dokładnie sprawdzi. Często z tego powodu budzi u innych irytację bo jej skrupulatnośc i wnikliwośc czasami jest żle postrzegana. Poza tym jest niezwykle profesjonalna i dobrze przygotowana do pełnienia tej funkcji.

A odnośnie sprawiedliwości to sprawa jest bardzo prosta . Zwróćcie uwagę ,że sam posąg Temity ma zakryte oczy - więc znaczy sie ,że słucha i to dużo słucha i to jej podstawowy zmysł postrzegania. Tak więc jak przedstawisz siebie , swoje intencje i obraz sprawy takie wyrobisz o sobie i sprawie przeświadczenie i taki będzie wyrok. Nie po to też wymyslili adwokatów którzy biegli w sztuce przedstawiania bajeru i znajomości słabości jaki i siły prawa do tego własnie służą. Patrz procesy w amerykanskich sądach.

Ja lubię a i tak jestem lewak i pedał i wyborca po :):)

rudy błazen z druhem

Ajajaj!!!

A gdyby spektakl się odbył w Nowej Sali itd, byłby zaraz lament, że kler zbija kasę na biletach.
Żeście są przewidywalni.

urbi et orbi !

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

usługi
Wycinka drzew, pielęgnacja drzew trudnych. Podnośnik koszowy, technika alpinistyczna, wynajem podnośnika, prace instalacyjne i remontowe na wysokości. Frezowanie pni drzew do 30 cm poniżej poziomu gruntu. Usługi rębakiem do gałęzi. Faktura.
tel. 698727998
praca
Praca na budowie.
tel. 602746220
usługi
Przygotuję mieszkanie do remontu, kucie posadzek, terakoty, glazury itp. Wywiozę meble,wyniosę gruz. Sprzątanie, piwnic, garaży, strychów działek.
tel. 516549573
Więcej ogłoszeń

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org