Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiS |
Napisz list do prezydenta RP on cię zrozumie sam ma pięcioro dzieci, bo do premiera nie masz co bo on twierdzi , że najtańsza rodzina to rodzina bez dzieci. Anatol M.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiS |
ps. mam męża i mieszkam z nim i nie myślę od dup** strony tylko się dowiaduje informacji ![]() rudy błazen z druhem
|
|
jestem świeżo po wyborze fotografa, i powiem że są osoby którym pasuje fotograf który w lewej ręce trzyma kamere a w prawej aparat, ale ja sobie tego nie wyobrażam ! i pierwszy raz o czymś takim słyszę, dla mnie osobiście to nie ma się czym chwalić ;]] co do cen i pakietów łomżyńskich to są osoby które przeceniają swoje umiejętności, ale też jeśli się szuka to znajdzie się dobrą cenę i dobrego fotografa :) co do kamerzystów z łomży to niestety nikt nie zwrócił mojej uwagi :(
|
|
ja bylam swiadkiem jak brala jajka z malego sklepiku z jajkami w ABC na legionow, byla ze sprzedawczynia na "ty" tak wiec jakis uklad jest, moze pomoc w biznesie
|
|
Witam Czy w Łomży lub w okolicy jest w którymś sklepie ceramika z Bolesławca?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |