Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
10 maja nie głosuj |
średnica - dwa cale , facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: 10 maja nie głosuj |
Czy był ktoś na weselu w Kryształowym Dworze w Giełczynie? Proszę o wrażenia odnośnie menu i całej reszty.
|
|
a co to za personifikacja zezowaty :) szczerze mówiąc jakoś nie mam w zamiarze odnosić się do tego co tam wysyłasz. kiedyś nawet Ciebie lubiłam. Teraz jakoś sam zapracowałeś na nielubienie. więc cytując Halinę: 'ariwederczi roma' zezowaty to oddaje Twoje oblicze nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
dam sie zaprosic na wspulna kapiel mlodemu klerykowi mlodemu klerykowi komin przeczyszcze potargam kabel, zakisze ogorka dyskretnie cxrsa1@interia.pl
|
|
dam sie zaprosic na wspulna kapiel mlodemu klerykowi mlodemu klerykowi komin przeczyszcze potargam kabel, zakisze ogorka dyskretnie cxrsa1@interia.pl
|
|
andzia C - ???
|
|
@ Hanes nie będę się wdawał w walkę na rozum z osobą nie uzbrojoną (a dużo tu takich m.in. Ty), dlatego też informuję, że jedyne co zauważyłem to nie obrazę a pospolity SPAM do którego się nie zagląda.
|
|
ja pier**e te forum spadlo na psy.. jaka przyjemnosc macie w obrazaniu innych i pisaniu bez sensu tylko po to zeby pisac...
|
|
Nudzi mi sie, ktos ma checi na spacerek?
|
|
wysadź ich :} i bedziesz wolna nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
i na co to bylo robic! ;]
|
|
To w Nowogrodzie na rynku.
|
|
jasiu jak to można o takich myśleć o rzeczach w obecności kobiet pięknych inteligentnych kobiet ;) nie ładnie
|
|
Witam, mam 16 lat i muszę wybrać się do ginekologa, ponieważ mam problemy z miesiączką. Chciałabym spytać się kogo wybrać i kogo polecacie... .Muszę przyznać, że będzie to moja pierwsza wizyta i obawiam się jej, boję się niemiłej atmosfery oraz przedmiotowego traktowania, jak i innych rzeczy z tą wizytą związanych. Bardzo proszę o pomoc.
|
|
polecam dr.Załęską możesz się śmiało zapisać bez żadnych obaw...bardzo taktowna i delikatna pani doktor ..a cała wizyta przebiega w normalnej atmosferze..
|
|
Zawsze ścinałam włosy w BioStyle u p Edyty na Szosie Zambrowskiej, ale chyba jakiś czas temu się gdzieś przeniosła z salonem. Wie ktoś może gdzie ona teraz pracuje?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |