Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Gejzeta czy już szmata? |
Witam! Niedługo wybieram się do miejscowości Kolumna w woj. łódzkim. Szukam noclegu w tamtych rejonach. Na razie znalazłem jedno ciekawe miejsce: hotel - noclegi i catering w pobliskim Łasku. Znacie to miejsce? Był tam ktoś z Was? Pozdrawiam :)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Gejzeta czy już szmata? |
Ma jakieś inicjały na rancie ? facmen
|
|
Tak
|
|
Przepraszam, że pytam, ale co je takie rzeczy?
|
|
No, ja też jestem zadowolona, ze kończyłam to LO. Dziwne tam panują zwyczaje, uczą przeróżni nauczyciele, ale jak kolega wyżej wspomniał - wyniki matur mówią same za siebie, a przeciez o to chodzi. ;-)
|
|
Drewnojada raczej nie kupisz, ale mącznika dostaniesz w zoologicznym na ul.Bema, być może mają i drewnojady ale reki nie daję. Mącznik cena ok 8 zł Smacznego życzę :)
|
|
Szkolenie aż w Londynie? A co to za szkolenie, żeby prawie 2 tysiące km przemierzać? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
a swistak siedzi i zawija w pieluchy
|
|
u nas 60 ponoc podrozaly jak wszystko
|
|
super nie długo wybetonują wszystko i będziemy chodzić do Piątnicy lub Giełczyna, żeby zobaczyć, jak drzewa i trawa wyglądają. Jak zniszczą ten park to się wkurzę, powinni też zerwać plac czerwony w centrum ( gdzie byli ekolodzy? jak potrzeba to nie ma).
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |