Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
WSI preparowało dokumenty ws. abp Paetza |
To chyba nadawca płaci dodatkowo 5 zł i przy wysyłce zaznacza przy wypełnianiu specjalnego druku sprawdzenie przesyłki przez odbiorcę.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: WSI preparowało dokumenty ws. abp Paetza |
hahahaah ptysiu nie rozsmieszaj ludzi
|
|
ptysiu a masz włosy między palcami ??
|
|
bo spiero nosi zawsze papieroski...
|
|
ja bym byl za kara smierci np. koles dostanie dozywicie albo 140 lat to on sobie zyje za podatki nasze lub naszych rodzicow kasa nie bieze sie z nieba ale szubienice jeszcze sa w niektorych wiezieniach, choc ich by nie uzywali bo to za bardzo drastyczne bardziej wprowqadzenia srodka usypiajacego i spowalniajacego ruch serca az do jest zatrzymania :)
|
|
ja bym byl za kara smierci np. koles dostanie dozywicie albo 140 lat to on sobie zyje za podatki nasze lub naszych rodzicow kasa nie bieze sie z nieba ale szubienice jeszcze sa w niektorych wiezieniach, choc ich by nie uzywali bo to za bardzo drastyczne bardziej wprowqadzenia srodka usypiajacego i spowalniajacego ruch serca az do jest zatrzymania :)
|
|
no i bardzo dobrze ;] koniec z frajerami którzy chcą łatwo zyskać kase Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Ja bym wykonał. On może zabijać, więc można zabić i go. Sam na siebie wydał wyrok. Zbych
|
|
Oj bardzo dużo takich rzeczy się dzieje w Łomży Zuza „Wystarczy bierność dobrych ludzi, aby zło zwyciężało” (E. Burke)
|
|
Jacek16! Nie znam dokładnego życiorysu Pana Erwina Dąbrowskiego. Kim był? Był zasłużonym dla Łomży żołnierzem, który walczył w 1920 roku z bolszewikami i walczył też w II wojnie światowej. Zmarł pod koniec XX wieku w wieku ok 102-104 lat. Był oczywiście właścicielem tegoż budynku. Pozdrowienia. Zbych
|
|
Pytanie zadałem licząc, że może ktoś z forumowiczów będzie miał więcej informacji. Wydaje mi się jednak, ( o ile nie pomyliłem osoby) , że urodził się jeszcze w XIX w a odszedł w XXI, czyli miał to rzadkie szczęście żyć w trzech stuleciach. Coś mi też po głowie chodzi, że był uczestnikiem rozbrajania niemców w 1918 r i ostatnim żyjacym towarzyszem Leona Kaliwody. Informacji tych nie jestem pewien, opowieść słyszałem przypadkiem "z trzeciej ręki"..... Może ktoś z Was dotrze do ściślejszych informacji Zbych
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |