Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kolejna wpadka historyczna premiera Polski. |
Witam... Ja zamierzam się z kupnem w/w e-papierosa i moje pytanie do osób które miały do czynienia z modelami EGO. Który z tych papierosów jest lepszy, czy z atomizerem, czy z kartomizerem ? Który wybrać EGO-T czy EGO-W?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kolejna wpadka historyczna premiera Polski. |
ja posiadam EGO-T . Mam go już przeszło miesiąc. Jestem zadowolony raz dziennie napełniam i jest wszystko ok. Polecam. Miesięczny koszt płynów w moim przypadku to 45 zł. POLECAM E-PAPIEROSA. Wreszcie nie robię z gęby dupy. rudy błazen z druhem
|
|
BRAWO!!! grubo ponad 500 głosów na dzień i jesteśmy w I lidze szkółek. Pozycja 191 na teraz ...już niedaleko do pierwszej setki. To będzie nasz WSPÓLNY SUKCES !!! Robimy to dla obecnych i przyszłych piłkarzy ŁKS Łomża. Jest NAS coraz WIĘCEJ!!! Od środy w sklepiku ŁKS na St.Rynku dostępne będą ulotki, coraz więcej szkół i instytucji przyłącza się do akcji GLOSUJ na MŁKS ŁOMŻA Na najbliższym. arcyważnym meczu ŁKS Łomża- Olimpia Zambrów, który odbędzie się w Wielką Sobotę o godz. 12, każdy uczestnik otrzyma ulotkę i będzie mógł się podzielić się informacjami dot. akcji z domownikami.
|
|
ile na wstępną rozmowę można czekać? papiery złożyłem na koniec lutego a jeszcze nie mogę mi rozmowy ustalić, tylko mówią żeby za 2, 3 tyg zadz bo nie mają terminów( mazowieckie)
|
|
Jeśli w szpitalu poradnia skórna jest czynna to pani doktor Przestrzelska jeśli przyjmuje.Jest dobra! Na NFZ bez skierowania! www.abantonino.blog.onet.pl szukasz pracy zobacz http://www.20dollars2surf.com/?ref=480529 -surfuj i łap kasę
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |