Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Prezydent Kaczyński groził dziennikarce? |
A może by reanimować ten wątek??? PYTANIE: w jakim stuleciu żył Pan Erwin Dąbrowski KIM BYŁ Pan Erwin Dąbrowski (czym się wsławił) rudy błazen z druhem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Prezydent Kaczyński groził dziennikarce? |
A mi się nie mieści w głowie jak można w imieniu prawa zabić człowieka... nie mieści mi się w głowie jak wogóle można zabić.
|
|
Moim zdaniem przyczyna narastającej fialii agresji jest brak jakiegokolwiek trwałego i bezwzględnego sytemu wartości molarnych wśród młodych ludzi. Wartości w których jednymi z najważnejiszych było by ludzkie życie i zdrowie. Dostrzegam mroczny paradoks w tym co piszesz, z jednej strony potępiasz kogoś za skatowanie młodego chłopaka a z drugiej nie widzisz nic złego w zabiciu kogoś. Więc gdzie ten uniwersalny system wartości? Może warto o to zapytać samego siebie? Moim zdaniem tak jak nic nie usprawiedliwia oprawców tego chłopaka, tak samo nic nie usprawiedliwia posłania kogoś na śmierć. dream on
|
|
Zastanawia mnie nie tyle zachowanie napastników co głupota pobitego. Koleś chyba nie był z Łomży skoro zachciało mu się przechodzić przez Trójkąt o północy. Zgoda, jest tam bezpieczniej niż kilka-kilkanaście lat temu jednak nie na tyle jeszcze aby chodzić tam swobodnie i nie narazić się na guza. Z opisu widać, że już rosną "godni" następcy chłopaków z "bermudzkiego". Ech... :/
|
|
Zdaje się, że żeby wprowadzić karę śmierci trzeba by było najpierw wyjść z UE, bo to niezgodne z tymi unijnymi zasadami...
|
|
"NAUCZKA DLA FRAJEROW nos papieroski nawet jak nie palisz" sam chyba jestes frajerem -o tym swiadczy twoja wypowiedz... Ja nie pale i nie nosze papierosow. Nastepny cwel sie znalazl, ktory zamiast zjebac sprawce jedzie po ofierze. Nie szanuje takiego skurwysynstwa, bo wlasnie przez takich ludzi akceptuje sie patologie zamiast je zwalczac.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
"Ja bym wykonał." katom pewnie dobrze płacą Zbych
|
|
Możliwe że to tunel z zakładów Bawełny bo yam takie śa on idzie Zabią , Al. Legionów
|
|
Sura to trzeba tam isć :)
|
|
|
|
Sam sobie szukaj. Ja jestem wystarczajaco bogaty.
|
|
No sam się dziwię co oni tam wymyślą , trzeba być nie lada akrobatą aby jakoś sensownie zaprojektować rondo w tak ciasnym terenie. Świateł na pewno tam nie postawią, dlatego że to jest droższe rozwiązanie aniżeli wybodowanie ronda - a znając życie pójdą ta droga gdzie jest taniej. Chociaż osobiście byłbym za światłami
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |