środa, 04 grudnia 2024 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Prezydent Kaczyński groził dziennikarce?

A może by reanimować ten wątek???
PYTANIE:
w jakim stuleciu żył Pan Erwin Dąbrowski
KIM BYŁ Pan Erwin Dąbrowski (czym się wsławił)

rudy błazen z druhem

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Prezydent Kaczyński groził dziennikarce?

A mi się nie mieści w głowie jak można w imieniu prawa zabić człowieka... nie mieści mi się w głowie jak wogóle można zabić.

Moim zdaniem przyczyna narastającej fialii agresji jest brak jakiegokolwiek trwałego i bezwzględnego sytemu wartości molarnych wśród młodych ludzi. Wartości w których jednymi z najważnejiszych było by ludzkie życie i zdrowie. Dostrzegam mroczny paradoks w tym co piszesz, z jednej strony potępiasz kogoś za skatowanie młodego chłopaka a z drugiej nie widzisz nic złego w zabiciu kogoś. Więc gdzie ten uniwersalny system wartości? Może warto o to zapytać samego siebie? Moim zdaniem tak jak nic nie usprawiedliwia oprawców tego chłopaka, tak samo nic nie usprawiedliwia posłania kogoś na śmierć.

dream on

Zastanawia mnie nie tyle zachowanie napastników co głupota pobitego.
Koleś chyba nie był z Łomży skoro zachciało mu się przechodzić przez Trójkąt o północy. Zgoda, jest tam bezpieczniej niż kilka-kilkanaście lat temu jednak nie na tyle jeszcze aby chodzić tam swobodnie i nie narazić się na guza. Z opisu widać, że już rosną "godni" następcy chłopaków z "bermudzkiego". Ech... :/

Zdaje się, że żeby wprowadzić karę śmierci trzeba by było najpierw wyjść z UE, bo to niezgodne z tymi unijnymi zasadami...

"NAUCZKA DLA FRAJEROW nos papieroski nawet jak nie palisz"

sam chyba jestes frajerem -o tym swiadczy twoja wypowiedz...

Ja nie pale i nie nosze papierosow. Nastepny cwel sie znalazl, ktory zamiast zjebac sprawce jedzie po ofierze.

Nie szanuje takiego skurwysynstwa, bo wlasnie przez takich ludzi akceptuje sie patologie zamiast je zwalczac.

Treść jest ukryta

"Ja bym wykonał." katom pewnie dobrze płacą

Zbych

Możliwe że to tunel z zakładów Bawełny bo yam takie śa on idzie Zabią , Al. Legionów

Sura to trzeba tam isć :)

Sam sobie szukaj. Ja jestem wystarczajaco bogaty.

No sam się dziwię co oni tam wymyślą , trzeba być nie lada akrobatą aby jakoś sensownie zaprojektować rondo w tak ciasnym terenie. Świateł na pewno tam nie postawią, dlatego że to jest droższe rozwiązanie aniżeli wybodowanie ronda - a znając życie pójdą ta droga gdzie jest taniej. Chociaż osobiście byłbym za światłami

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org