Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Ile warte są przedwyborcze obietnice totalsów? |
Żadna chora zazdrość i paniczny strach przed opinią publiczną nie jest normalny.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Ile warte są przedwyborcze obietnice totalsów? |
ciągle mi zarzuca że coś przed nim ukrywam,że kombinuje że ja wszystko psuje że to ja a nie on powinnam się zmienic,raz mnie doprowadził do takiego stanu że przez łzy nie mogłam słowa z siebie wydusić,to pocieszył mnie przez chwile że to nasza wspolna wina a za chwilę stwierdzil że dobrze gram i on chce mieć ze mną rodzine i dzieci,oczekuje że już teraz powinnam mu urodzić dziecko i wziąść z nim ślub jak mam jeszcze żałobe po ojcu a do niego to nie dociera i twierdzi że w niczym to nie przeszkadza...że to tylko kolejna moja wymówka...załamać się idzie... ![]() rudy błazen z druhem
|
|
ja mam tak samo,chorobliwa zazdrosc,ja myślałam ze po slubie to sie zmieni,jak bedzie dziecko....i co- nic,błedne koło. Takze radze Ci się zastanowic nad slubem z tym człowiekiem.
|
|
Żadnych. TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Zostaw Go, masz jeszcze czas. Pomyśl o sobie.
|
|
widzę, że chłopaki pną się do góry
|
|
Rolling in the Deep / Someone Like You / Turning Tables - Adele http://www.youtube.com/watch?v=Ri169fuI7lw
|
|
A do czego potrzebujesz tych informacji?
|
|
Chcę przywitać braci głośnym SHALOM :)
|
|
coś na ten temat bliżej to tu w tym linku http://www.wiadomosci24.pl/artykul/polsko_zydowski_swiat_nieprzedstawiony_27770.html facmen
|
|
To zależy czy boisko ma być z oświetleniem czy bez i czy jakieś specjalne wymagania mają być czy zwykłe osiedlowe boisko? :)
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |