Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Sedziemu z jajami jajka obcięli... |
Jeżeli ozdobne to bardzo ładne i duży wybór mają w rogienicach
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Sedziemu z jajami jajka obcięli... |
wiecie jak dlugo dziasła krwawia po usunieciu tych osemek ? bo ja juz trzeci dzien krwia pluje i boli caly czas.....
|
|
chyba wiem lepiej czy mam wpisane cos w ksiazeczce medycznej czy nie ; )
|
|
Polecam w Rogienicach. Sama się tam zaopatruje :)
|
|
zazwyczaj to prowizja jest pobierana od sprzedającego...
|
|
co do NKJO to pewnie, że szkoda. Sam kończyłem i bardzo dobrze wspominam - poziom świetny, późniejsze egzaminy na UW na uzupełniające to był pikuś, fajna atmosfera, szczególnie literatura :) Ale ministerstwo wymyśliło swoje i mamy co mamy, dura lex sed lex :( A co do PWSIiP to tak, są zajęcia z pedagogiki, psychologii i praktyki w szkołach, więc ten, kto skończy ma uprawnienia do nauczania. Plus, mam nadzieję, od przyszłego roku specjalizacje, np. tłumaczeniowa czy business eng, więc warto zerknąć co i jak. Cheers
|
|
wlasnie mialam napisac to samo co przedmowca, po co tak od razu na szybkiego koscielny? Cywilny wystarczy poza tym dziecko prawie juz jest wiec i tak do konca zycia bedziesz zwiazana z tym czlowiekiem, czy sie to rodzicom podoba czy nie, poza tym sama jestem rodzicem i moze oni faktycznie maja racje?
|
|
W Lidlu są bardzo dobre
|
|
podnoszę
|
|
Dzień dobry! W imieniu Dyrekcji i Organizatorów serdecznie zapraszam młodzież wraz z opiekunem na IV Międzyszkolne Mistrzostwa w Wyciskaniu Sztangi Leżąc, które odbędą się 18 kwietnia (środa) w Zespole Szkół Technicznych w Kolnie. Kategorie męskie, żeńskie, nauczycieli. Nagrody dla wszystkich uczestników! Dokładny Regulamin na: www.zstkolno.pl i www.musculator.pl. Zapraszamy! Paweł Rożniatowski
|
|
ja korzystałam z usług różnych biur i mogę powiedzieć tyle że tytan to jedyne profesjonalne biuro, nie windują cen w górę jak inne biura i zawsze mają sprawdzone oferty
|
|
Treść jest ukryta
|
|
dzięki za podpowiedź pozdrawiam serdecznie
|
|
jeśli chodzi o same materiały to w fargotexie można spróbować.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
wpm wartość nagród to podobno ok 50000 a nie wiem ile z tej kwoty stanowi wartość samego pierścionka. Nawet jeśli to będzie tylko 1000 to i tak miło by było coś takiego dostać za darmo ;) wpm czy ty zawsze musisz tak marudzić?? rozchmurz się, taki ładny dzień dziś mamy... słoneczko za oknem... a na targi jak nie masz ochoty to nie musisz przychodzić... ja ide :)
|
|
http://www.facebook.com/events/209586389145728// Na FB powstało wydarzenie, można szybko i łatwo zmobilizować znajomych.
|
|
Jak wymagania są to i każda praca zła :) Zazwyczaj chęci żeby zarabiać dużo i nic przy tym nie robić :)
|
|
na posłów PełO też http://www.tvn24.pl/0,1574473,0,1,pijany-posel-zasnal-w-sejmie,wiadomosc.html TV Ruspublika - głos Putina w PiSdowskich lepiankach.
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |