Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Z powodu kłamstw premiera M. Morawieckiego o rzekomych „związkach z Rosją” KONFEDERACJA... |
ja byłam w tej restauracji latem więc dość dawno i muszę powiedzieć że jedzenie było smaczne. a teraz jak jest...nie wiem
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Z powodu kłamstw premiera M. Morawieckiego o rzekomych „związkach z Rosją” KONFEDERACJA... |
Concordia zatonęła obiadów nie będzie ;)
|
|
Re: Z powodu kłamstw premiera M. Morawieckiego o rzekomych „związkach z Rosją” KONFEDERACJA... |
witam! Jestem konsultantką Mary Kay, jeżeli ktoś jest zainteresowany to chętnie zorganizuję pokaz. Pokaz nic nie kosztuje, a przy okazji można wypróbować naprawde fajne i dobre jakościowo kosmetyki. Moj nr. 508-380-599
|
|
Ciekawa akcja. Do dzieła rodacy
|
|
Treść jest ukryta
|
|
no właśnie kolejny raz usunięto kilka postów:(ciekawe dlaczego?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |