Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Entelegencja w mysleniu... |
Po drugiej stronie...
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Entelegencja w mysleniu... |
zez:):) Tosz tak bardzo byłeś zainteresowany protestem :):):):) Chyba na nim jesteś ?? Czy może zabrakło odwago pokazać się ludziom na oczy ?? Trzeba było zachowac resztke godności i przeprosić osobę poszkodowana na żywo a nie w necie wielkimi bukwami przepraszać :):):) A i mnie byś przy okazji poznał :):) Też tak bardzo o tym marzyłeś :):) Borys-50
|
|
Godzina 18 !!! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Na kazańskiej jest sklep z piwami. Nie pamiętam numeru bloku (chyba 28) ale powinieneś znaleźć. Jest w nowych blokach przy Sybiraków.
|
|
Do Niwkowa w tym roku przenoszą plażę strzeżoną :)
|
|
dokładnie :)
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Jazda ! rudy błazen z druhem
|
|
w Yam kafe ucza Laciny za darmo.
|
|
Zrobić może powtórkę programu? www.abantonino.blog.onet.pl -Szukasz pracy zobacz i zarabiaj! http://www.20dollars2surf.com/?ref=480529 -surfuj i łap kasę
|
|
Niestety , tym razem biess.... napisał w innym temacie : " ale tym razem beze mnie.... pracuję " , jak byś tam był marudo , to powinieneś wiedzieć , że go tam nie było . marzenia się zmieniają , a i jak to mówią : krowa tylko nie zmienia zdania . NO COMMENT ! rudy błazen z druhem
|
|
|
Oj tam oj tam babunia przy ABC w sklepiku hurtem jajeczka nabywa ;)
|
|
Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 24-03-12 12:05 "Bawcie się dobrze , myślę , że nikt tu po mnie nie będzie płakał , sami możecie dalej brylować na forum . Czytam , jednakże nie zamierzam prowadzić z wami dalszych dyskusji" ------------------------------------------------------------------------------------------------ Nikt tu po tobie nie płacze jeśli nie chcesz prowadzić dyskusji to Twoja sprawa . nazywasz nas fanklubem "marudy" i tu też masz racje bo wielu forumowiczów ma dość Twojego buractwa, braku kultury i zacietrzewienia , a swoją nienawiścią mógłbyś obdzielić wielu ludzi. Ja Obelix w Twoim rozumieniu jestem w tym fanklubie i muszę cie zmartwić ale bardzo z tego się cieszę że udało nam się przystopować twoje wulgaryzmy ja mam z tego satysfakcję i z pewnością nie ja jeden. zezol zrobimy forumową sciepę na potężna kotwicę z ciężką kulą abyś za szybko nie wrócił z tego Alcatraz robciu Ty wiesz co by tu pasowało wstawić :-) MARUDO moc jest po twojej stronie. Ps. marudo mam nadzieje że nie zmanieruje Ciebie to co napisałem he he
|
|
Wczoraj się nie udało, ale dziś będzie 300 g/d tak czuję. Już jest 123 głosy BRAWO!!! Przypominam Pierwszy ŁKS dziś o godz. 18 podejmuje Orła Kolno, liczymy na dużą frekwencję na stadionie. Z dobrych wieści dziś ŁKS junior młodszy grupa mistrzowska pokonała w Białymstoku tamtejszy MOSP Jagiellonia 1:0 GRATULACJE!!! Teraz wracamy do GŁOSOWANIA a za trochę ponad 2 godziny do zobaczenia na Zjeździe 18, wspomagamy Pierwszy ŁKS nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
aszszsz kurna !!!!! Tego gościa to mogę słuchac bez końca :):):) http://www.youtube.com/watch?v=x5raWzclcJ0&feature=related rudy błazen z druhem
|
|
Treść jest ukryta
|
|
A kto zatrudni czlowieka, ktory tylko narzekac potrafi? nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |