Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
bolszewickie metody TVPiS |
Przyjmę do pracy w drogerii młodą dziewczynę. telefon: 600664722 ogłoszenie dodane 2012-03-22 Nie dzwoncie pod ten numer bo to ogloszenie jest nie prawdziwe. odbiera facet ktory chce sie tylko umowic na kawe piwo itp.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: bolszewickie metody TVPiS |
w kazdym warsztacie jesli tarcze nadaja sie do przetoczenia nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
W akcji z placami zabaw skończyliśmy gdzieś ok. 250 pozycji, niewielkie zainteresowanie było, a jedyne większe skoki pozycji były jak kończył się etap i 25 pierwszych miast wypadało z listy... Ale tym razem chyba będzie lepiej, tylko faktycznie trzeba przede wszystkim zwrócić się do szkół, niech dzieci głosują bo to w końcu dla nich.. Takie miasteczka o których mało kto słyszał notują ok +1000 głosów dziennie, to my nie możemy?
|
|
Dar Mar na spokojnej
|
|
sprobuj dar mar na spokojnej mi kiedys tam przetaczali i ogolnie do tej pory sa moimi mechaikami a dokladniej to jest tam gdzie euro warsztat ale po drugiej stronie budynku.nazwisko danielewscy
|
|
|
w tą środę minęło 4 tygodnie jak już wysłana jest. A macie może numer telefonu do tej firmy stacjonarny lub kom?bo może ja mam zły numer
|
|
Spytaj w xeromax na mazowieckiej. Mi naprawiali. Pytanie ile kosztuje nowy ?
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |