Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
PiSlamiści znowu przegrali wybory |
Dobry tekst: http://www.weszlo.com/news/9868-Najbardziej_obciachowy_zawod_w_Polsce_straznik_miejski[/]
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: PiSlamiści znowu przegrali wybory |
Boze jacy wy jestescie....... ale wcele nie smieszni chociaz tak wam sie wydaje. wchodze na forum od czasu do czasu sie przygladam i nie widze nigdy zadnych madrych odpowiedzi. jak nie macie nic ciekawego do powiedzenia to lepiej nie piszcie nic. chyba za kazdym razem zamiast odpowiedziec cos madrego to jakies pierdoly odpisujecie. po co wogle to robicie?? to wcale nie jest smieszne. i chcialam dodac ze do administratora strony napisalam maila bo tu strach wogle wchodzic i o cokolwiek zapytac. mam nadzieje ze cos z tym zrobic?? przede wszystkim z tym zeby nikt nikogo nie obrazal. bo co niektorzy uwazaja ze jesli ktos kogos wyzwie a druga osoba sie obroni zamiast przytaknac to jest malo inteligentna kobieta. moze nie powinnam sobie zaprzatac glowy takimi pierdolami bo przeciez dokladnie wiem ze ten czlowiek mnie nie zna i nie wie kim i jaka jestem. i moze jesli mi nie pasuje to nie powinnam tu zagladac ale ciekawi mnie o dziwo co ON ma jeszcze ciekawego do napisania na moj temat. a mi sie za to wydaje ze on ma cos z glowa. i jest troche fantastyczny w negatywnym tego slowa znaczeniu. przypomnialo mi sie jak dziewczynie przedstawil sie jako pracodawca ktory moze ja zatudnic. napiszcie szczerze po co wy wypisujecie takie glupoty??? a jesli uwazacie ze to co napisaliscie wyzej jest fajne i tak nalezy odpowiedac ludziom na zadane pytanie to to ja sie poddaje i z wariatami nie chce miec nic do czynienia. POZDRAWIAM
|
|
Nie zajmuj się plotkami to i nikt nie będzie ci głupot odpisywał . rudy błazen z druhem
|
|
Panda,jeśli nie pasuje to nie wchodź i nie czytaj.Nie brakuje nam Ciebie na prawdę.Radzimy sobie dobrze bez Twoich komentarzy.
|
|
Omania ,a Ty na drugie jak masz?
|
|
http://tiny.pl/hjvrm ... i temat już można zamknąć.
|
|
marudo , uszy do góry ... coś optymistycznego ;) http://www.youtube.com/watch?v=a0vXhwYDfOA&feature=related Borys-50
|
|
Przypomniał mi się głupi wierszyk z podstawówki, albo jeszcze dawniej :) "Gdy życie nie cieszy i staje się piekłem, wsadź głowę do kibla, i walnij się deklem"
|
|
Witam ,mam pytanie ; gdzie można sprzedać dobre akwarium filtr itd. w którym sklepie by chcieli kupić albo jakaś stronka z ogłoszeniami na której byli by chętnie zakupu , chciałem dodać tutaj ogłoszenie ale od tygodnia nie pojawia się więc szukam dalej lub jacyś znajomi z tego forum chcą kupić cały zestaw akwarystyczny za połowy ceny niż w sklepie ??(#)
|
|
maruda nie płacz ze cię zezowaty upublicznił :D
|
|
wystarczy czasami poczytać mr.ANDRZEJA TO SAM SCYZORYK SIĘ otwiera acz kolwiek musiał być ministrantem molestowanym przez księży albo był księdzem lub zakonnikem-- molestowanym przez zakonnice troche pożartowałem ----z całym szacunkiem dla mr.Andzeja----------i prosze zmień fotki bo już mi sie znudziły morze biskupa w limuzynie albo jak pije lub coś innego powinnieneś co niedziela występować w radio Maryja i uświadamiać ludziom starszym po co tyle im dają kasy bo moja ciotka co miesiąc przeznacza na kościół 500 zł
|
|
I w góóóóręęęęę!
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |