wtorek, 18 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
Nie będzie meczetu w Białymstoku! Mieszkańcy chcą Synagogi! Synagogi i Mykwy! Mykwa powinna być w każdej gminie, mieści i wsi

Dobry psycholog wskrzesi w nim sens życia

STRANSKY

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: Nie będzie meczetu w Białymstoku! Mieszkańcy chcą Synagogi! Synagogi i Mykwy! Mykwa powinna być w każdej gminie, mieści i wsi

http://www.youtube.com/watch?v=moE-s3tJWyI&feature=related

Komentarz z youtube:

"Już nigdy nie będziemy mieć drugiego Tadeusza Nalepy, Ryśka Riedel'a czy Niemena... Po prostu te czasy już nigdy nie powrócą... Niestety...

Żałuję że nie urodziłam się z 20 lat wcześniej... Kiedyś to była muzyka, prawdziwa, piękna, płynąca prosto z serca. A teraz tylko albo same chamskie rapy dookoła "joł joł hwdp" albo komercha... ;/ Nie że nie lubię rapu lub mi on jakoś tam bardzo przeszkadza, ale bez przesady.. niektórzy po prostu przesadzają...

Ja miałem to szczęście słuchac na czasie."

Dzisiaj też jest sporo dobrej muzy płynącej prosto z serca ...

... i trafiającej prosto w samo serce ...

... nie tylko pod parafialnym kociołkowym dachem muzy smęconej cmentarną nutą na jedynie słuszną modłę niebezinteresownych Kapłanów

O czym to świadczy ...

Re: Nie będzie meczetu w Białymstoku! Mieszkańcy chcą Synagogi! Synagogi i Mykwy! Mykwa powinna być w każdej gminie, mieści i wsi

przesiadz sie ale wątpie ze co ta przesiadka pomoże na głowe, ale próbuj

Zresztą co my się upieramy o kolej jeżeli mamy jeszcze lepszy atut!!! przecież mamy rzekę a już na całym świecie jak sięgnąć pamięcią najlepszym i najtańszym transportem jest spław rzeczny więc do dzieła jedną barkę już mamy.I kilka pływających wehikułów.

Kasia..

A przecież można tak:

http://www.youtube.com/watch?v=lB6a-iD6ZOY&ob=av3e

Treść jest ukryta

30375 a ty masz pojęcie o czymkolwiek, to, że ściągasz gotowce z netu świadczy tylko o twojej niewiedzy.

To dokument z wykładów teologicznych, niektóre zdarzenia sprawdziłem czy takie były, czy miały miejsce i okazało się że tak, więc myślę że nie jest to naciągane

po co to kogoś tam prowokować na próżno ??
a nie lepiej żyć w Harmoni
po co to psy na sobie wieszać a potem mieć jakieś tam nieprzyjemności :)

każdy jest jaki jest i tego nie zmieni :)

wiecie moze i czesc debili to chciala PO ale z tego co widze to wybory byly falszowane na wysoka skale

grubaryba ty pracy za tysiac nie potrafisz znalezc, to powiedz mi na jakiej podstawie sadzisz, ze znalazlbys za 2 tys?
Moze niech rzad wprowadzi ustawe, ze placa minimalna to 10 tys i bedziesz juz zacieral rece, jak to ci bedzie dobrze. Tylko wtedy pracy nie znajdziesz do usranej smierci.
Albo wszyscy zaczna zarabiac te 10 tys, tylko chleb nie bedzie kosztowal 2zl a 20.
Nie wiem, czy masz juz jakies przeblyski, dokad prowadzi logika twojego rozumowania, czy jeszcze nie dociera?
Moze nie pamietasz tych czasow, ale kiedys pensje w tym kraju byly juz liczone w milionach zlotych i jakos, wbrew pozorom, nie mielismy wszyscy Ferrari w garazach naszych pieknych rezydencji.

przeciez PO w czasie wyborow bylo przy wladzy to dlaczego by znow nie zostac ludzie pilnuja glosowan zeby bylo uczciwe i sa tylko w stolicy wszystkie glosy nasze do pieca a podstawia sie tyle ile trzeba innych i jest legalnie i sondaze sie zgadzaja jest cudownie ludzie mysla ze jest demokracja a w tym kraju nie bylo nawet nigdy demokracji przez minute

To patrze, że ów Pan Zieziula jest jakimś nadczłowiekiem..jak na zdrowy rozum można jednocześnie filmować i robić zdjecia?? Jak dla mnie jeżeli jedna osoba oferuje videofilmowanie, fotografowanie i może jeszcze zabawianie gości w postaci wodzireja..to jest jedna wielka ściema:). Nie moge zrozumieć mentalności Polaków..jak najwięcej i jak najtaniej(ale i tak drogo). Wiadomo każdy patrzy na pieniądze, ale wszystko ma swoja cene. Zrobił 2000 zdjec i tylko 5 do wyrzucenia.. To jak dla mnie albo ściemniasz, albo nieostre zdjecia lub niedoświetlone lub z jakimkolwiek innym mankamentem jest dla Ciebie dobrym zdjeciem. Pamiętaj nie ilość, a jakość:)

Powyższa treść to jedynie moja prywatna opinia. Nie musisz sie z nia zgadzać!!:)

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org