Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
panie biskupie |
mały :) A co tu gadać :):) BYŁO BOSKO I BEZ TROSKO !!!:):) facmen
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: panie biskupie |
UWAGA ! Takie szkółki to fajna sprawa i szansa dla wychowanków Głosujemy na MŁKS Łomża : http://www.szkolkinivea.pl/ Pierwsze 100 ekip przechodzi dalej ! Było juz cos takiego z placem zabaw , tyle że to wydaje sie byc ciekawszym pomysłem rudy błazen z druhem
|
|
Szukam w woj. podlaskim , logujemy się i głosujemy CODZIENNIE !!!
|
|
rzepicha co do obiadów "swojskie jadło" na nowogrodzkiej. Za 12zł możesz zjeść dwudaniowy obiad i abyś go zmieściła :P
|
|
mały :) wiem że ciekawośc Ciebie zżera , ale sorry nie będę o tym pisał na forum publicznym . To nasza wspólna sprawa, moja i Masumi i nic nikomu do tego co się między nami wydarzyło. Mam nadzieję że to nie było nasze ostatnie spotkanie:) rudy błazen z druhem
|
|
w ktorym miejscu przy pksach jest domowe jedzenie w barze? Jedyne co kojarze to zapiekanki, frytki, kebaby itp
|
|
Tu chodzi o zajeznie PKS. Ja slyszalam ze dobre i tanie jedzenie jest w urzedzie wojewodzkim facmen
|
|
Czarno na białym widać, że artykuły są sponsorowane. Reporterzy, właściciele tych gazet i portali którzy żywią się tymi historiami i robią te zdjęcia mają takie chałupy i wakacje co roku, że ani wam ani Wiśniewskim się nie śniło. Dzięki waszemu "pospolitemu ruszeniu" podcierają sobie tyłki papierem toaletowym z wizerunkiem świni, bo mają w dupie takich jak wy i całe ludzkie cierpienie. No chyba, że dokuczają im hemoroidy :) Nie rozumiem czym się podniecacie. Oboje wyglądają okropnie, maskują się, zasłaniają twarz, dziewczynie w tym blondzie jak kurczakowi na wielkanoc widać, że w domu sobie rozjaśniała. Włosy suche, nie uczesane. Kupują jakieś buble do starej kamienicy. LUDZIE otrząśnijcie się trochę z głupoty i nie oglądajcie tyle telewizji! Życie wygląda inaczej niż tam pokazują. Życie innych ludzi jest takie jak wasze i innych waszych sąsiadów. Kiedyś jak dorośniecie i przeżyjecie w życiu coś co wykracza po za normale ludzkie doświadczenie to odpowiecie sobie na te wszystkie pytania. A tak na koniec to emocje i uczucia nie podlegaja moralnej ocenie, a jedynie czyny. Tylko sąd moze uznać czy ten czyn był popełniony z premedytacja i tylko on może skazać. facmen
|
|
Ja składałem 9 marca i jak narazie nic.
|
|
Młodzieżowy Łomżyński Klub Sportowy bierze udział w ogólnopolskim projekcie organizowanym przez Nivea i Ajax Amsterdam. Zachęcamy do głosowania w imieniu młodych piłkarzy i Rodziców W ramach programu „Szkółki piłkarskie NIVEA” 100 szkół podstawowych lub dziecięcych klubów piłkarskich w których trenują dzieci w wieku 7–13 lat otrzyma program treningowy oraz sprzęt sportowy. Laureaci wezmą również udział w turnieju piłki nożnej, którego zwycięzcy wyjadą na obóz szkoleniowy Akademii Ajax Amsterdam, jednej z najlepszych szkółek piłkarskich na świecie. W głosowaniu może brać udział każdy, kto zarejestruje się na stronie www.szkolkinivea.pl. Po zalogowaniu użytkownicy uzyskają możliwość codziennego oddania głosu na jeden z klubów sportowych. link do strony http://www.szkolkinivea.pl/nursery/1189.html
|
|
Składałem 17 lutego a dostałem zwrot 5 marca. Szybko jak nigdy.
|
|
maruda , to jak z tym berłem ?
|
|
Marciniak koło ronda obok komisu
|