Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
umieśćmy De.wotkę w oknie życia |
A w jakim stanie? Do sterego modelu Noki też będzie pasowało?
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: umieśćmy De.wotkę w oknie życia |
Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 19-03-12 17:07 dawajcie więcej ! _____________________________________________________________ Dajcie im wszytko i razem z nimi idźcie do Diabła Oni nie mają Boga w sercu a tm bardzie w tabernakulum. Kapłani manipulując ludźmi zaszczuli Prawdę razem z Bogiem który reprezentował Człowieka i odwrotnie czytam coś w tym stylu ... O czym to świadczy ...
|
|
mysle minimum 35
|
|
czego się dziwisz , wiesz ile takie fury palą ? a benzyna droga dawajcie więcej !
|
|
Ty to nie szalej z forsa ,bo może będziesz musiała mnie na jakiś czas wziąśc do domu,żeby mnie opisać ,a ja tani nie jestem.
|
|
kania: o właśnie! ot co!
|
|
W Ostrołęce przy dworcu jest sklep z art. pszczelarskimi. Kiedyś była w ogrodniczym przy Kieszkowej, ale czy wciąż jest nie wiem. Jak niewiele Ci trzeba, to zgadaj z tymi, którzy sprzedają miód np. na rynku, pewnie Ci sprzedadzą.
|
|
Witam! Jak w temacie-gdzie w Łomży kupię lampiony?pozdrawiam i dziękuję z góry za informację
|
|
|
w gimnazjum topić bedą to i potrzebne;)
|
|
_maly_ do środy jeszcze daleko to po co piszesz że na gwałt...:) zdecyduj się - albo na gwałt albo na środę :)
|
|
dopytywał się wcześniej marudy , jak to jest trzymać berło , teraz widocznie idzie na całość , Marzanny na gwałt szuka rudy błazen z druhem
|
|
Haha Maruda ,to jednak byłeś wczoraj,a ja myślałem ,że się chwalisz.
|
|
jak to jest teraz z bileterem?rejestrował się już tak ktoś?czy żeby się zarejestrować trzeba udać się o 7 po numerek z biletera? może ktoś coś podpowie? ;-)
|
|
Może się zgłosi a może nie jej sprawa ja tylko podaje że znalazłem!
|
|
A czy tu nie można się udzielać?Chyba po to są pozakładane tematy,tak mi się przynajmniej wydaje.
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |