Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak peło-kakało kraj nasz likwidowało. |
chciałaby dusza do raju ? amator kwaśnych jabłek !
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak peło-kakało kraj nasz likwidowało. |
Masumi :) Ale mały to tylko mały :) Niech nabiera chłopak soświadczenia i zdobywa wiedzę od najlepszych :):)
|
|
Zapomniałem dodać żeby zezowaty pajac się nie odzywał!!! Inspektorka może! www.abantonino.blog.onet.pl -Szukasz pracy zobacz
|
|
http://um.lomza.pl/bip/zalaczniki/art/111122083902.pdf prosze dyzury do konca czerwca
|
|
to bardzo indywidualny temat. Zależy w którym roku założona, ile było na koncie. Nawet w banku się nie dowiesz. Trzeba składać podanie, aby po kilku tygodniach uzyskać wynik. Ja dostałem ok. 4,5 tys W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
dzieki wielkie
|
|
heeloo;-)
|
|
a może by tak jakąś porządną uczelnię wybudować ... np prawniczą W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
dobry pomysł , może jeszcze dodałbym jakąś szkołę baletową albo filię Teatru Balszoj Kasia..
|
|
Ech, łza się w oku podkręca;-) http://www.youtube.com/watch?v=GbVKEZnHHdc W USA wygrał gwałciciel prostytutek, a w POlsce ich dostawca, czyli Alfons. Nigdy więcej wojny, syfilisu i PiSu!
|
|
witam miłe Panie , widzę, że tylko robciu Wam towarzystwa dotrzymuje Kasia..
|
|
Treść jest ukryta
|
|
Obelix , jak dla ciebie słowa Autor: kmetels : ciota czy gej nie są obrażliwe , to może ja będę ich używał w stosunku do ciebie ? przyrzekam TAK się będę zwracał ! Druga sprawa : to że na 27 postów jest sześć moich , to chyba nie powinno dziwić człowieka , który ma choć odrobinę więcej rozumu od Obeliksa , wszak tema dotyczy bezpośrednio mojej osoby . Może miałem sobie pozwolić by tacy jak ty i tobie podobni weszli mi na głowę ? Nic się nie odzywać ? Co prawda to bawi mnie głupota co niektórych osób , ale już sam nie wiem śmiać się czy płakać . Nie zależy mi co ty i tobie podobni o mnie sadzą i nie zamierzam się nikomu tłumaczyć , sprostowałem tylko parę rzeczy . Większość tu piszących ZASUGEROWANA twoją prowokacją wypowiada się tu nie mając zielonego pojęcia o rzeczy , albo złośliwie próbuje się odgryżć za wyimaginowane krzywdy . NIE INTERESUJE mnie czy się wypowiadasz czy nie , czy podbijasz temat czy nie , czy masz zamiar tu kogoś oceniać czy obrażać, PYTAM : co miało na celu założenie przez ciebie tego tematu ? co tak cię INTERESUJE ? ty jak przysłowiowa BABA , bez plotek nie możesz żyć chłopie ? PILNUJ SWOJEJ D.... Widzę , że intelektualnie niewiele się różnisz od Andzi C , ten sam styl " myślenia " . CHŁOPIE , OGARNIJ SIĘ , przestań zbierać PLOTY Autor: Obelix , KOMPROMITUJESZ SIĘ ! Znowu " błyszczysz " inteligencją Obelix ! PS: nie pisz proszę więcej , zostaw długopis , weż się za widły i do gnoju ! może to ci będzie lepiej wychodzić , nie obrażając kobiet , ale Obelix to typowa BABA ! Kasia..
|
|
poszedł na pierwszą randkę , jutro będzie śpiewał : noc minęła nadaremnie , d ... a była , ale ze mnie
|
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |