Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Jak peło-kakało Polskę zadłużało. |
Masumi to ja juz sie zbieram i lecę :):) A ty mały za ten telefon to tylko oblizać sie możesz :):):)
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Jak peło-kakało Polskę zadłużało. |
mały chcesz popatrzeć jak sobie z Masumi gruchamy to zapraszam do Warki o 21 :):):)
|
|
czy dobrego maila Pani podała?
|
|
A co mi tam z patrzenia,może ja do Zambrowa na te ciastka sie skuszę?
|
|
a ona już była?
|
|
Dziewczynie widocznie zależy na nas ,bo przed chwilą nawet rowerek dziecka sprzedała,żeby nam piwo postawić.
|
|
Masumi :) To tak jak umówilismy sie na priv ,21 w wiadomym miejscu :):) To ja lecę sie ogarniać i nakładać kremy na siebie :):):) facmen
|
|
Mały,roweryk nie mój,ale jak chcesz to powiedz to wezmę go dla Ciebie,dla mnie zaden problem a Ty nie będzieesz musiał czekać do komunii.To jak??
|
|
Przecież masz mój tel.
|
|
to DEBILU będziesz pisał sam ze sobą ? grubaryba vel inspektorka vel abantonino vel - ( jest i czwarty nick , chwilowo zapomniałem ) nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
nie wiem skąd u ludzi taka nienawiść do drugiej osoby , po co te zniewagi wulgaryzm ...... trzeba wojny żeby się zjednoczyć ????? rudy błazen z druhem
|
|
Dzięki ! chociaż jeden mądry ! www.abantonino.blog.onet.pl -Szukasz pracy zobacz
|
|
zezowate_szczęście, wybacz, nie miałam na celu obrazę Ciebie, jakoś tak mi się po prostu nick z kobietą kojarzył. a co do zdjęcia, szczerze nie wiem kto to jest ale pewnie zaraz się dowiem, a przy okazji pewnie mnie obsmarujesz. ech, dlaczego na tym forum tyle chamstwa jest?! rudy błazen z druhem
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |