czwartek, 27 lutego 2025 napisz DONOS@
Polityka

Nowy temat  |  Spis tematów  |  Przejdź do wątku  |  Szukaj  |  Zaloguj   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 
\"Pozwólcie nam kłamać i naruszać konstytucję\"

Treść jest ukryta

Odpowiedz na tę wiadomość

Re: \\\"Pozwólcie nam kłamać i naruszać konstytucję\\\"

Wiecie co kochani? Czytając powyższe wypowiedzi, zależnie od humoru, można się nieźle uśmiać, lub wk*rwić. Chociaż są tacy, którzy trafiają w sedno. Pamiętajcie jedno, od gminy po samą górę sprawdza się powiedzenie: "k*rwa-k*rwie, łba nie urwie". Podobnie i w tym wypadku. Rezultat będzie taki że, kościół jeszcze zyska.
Zwyczajnie i po prostu, i jak robiono wcześniej. Donald wiedząc że, poparcie dla PO bardzo zmalało, a jemu zaparcia wzrosły, zwyczajnie zaczyna wciskać społeczeństwu kit. Celowo zaczyna poruszać sprawy które naród drażnią i powodują emocje. Sądząc i to zapewne słusznie, iż temu podobne posunięcia przydadzą jemu popularności. Zresztą, jestem pewien że, sam na to nie wpadł, od tych spraw ma fachowców. I tak dobrze że, jak to czynił już wcześniej, nie wezwał speców z USA, za ciężkie miliony. Nasi specjaliści od wizerunku każą się jedynie szczerzyć, więc się szczerzy, często i gęsto.
A kościół? No cóż, czynnie wspierał "bolka" i innych, pakując kraj w tzw. pseudo-demokrację, więc i on chce niezły kawałek z tego tortu. I zapomnijcie że rząd pójdzie na wojnę z kościołem, co najwyżej, dogadają się w inny sposób. Ci co rządzą, nie przyszli aby zrobić coś w tym państwie. Przyszli się dorobić, wiedząc że, za jakiś czas przyjdą następni. Zresztą po to samo. Chociaż na świecie, trafiają się wyjątki.

STRANSKY

8228149 gadu

Masz tu 31.186.84.114:27283 bardzo fajny serwer Zapraszam :)

głosujemy!!!

https://apps.facebook.com/tylko-taniec/v/4f634d86e9e7f90001000007

BRAWO!!!!!!!! Dziś o 16.15 powtórka

Witam. Zapraszam na treningi. Zajęcia odbywają się w
Wyższej Szkole Agrobiznesu ul. Studencka 19
Wtorek 19.00 - 20.30
Środa 19.30 - 21.00

trza iść z duchem czasu, a nie dutki trzymać w skarpecie :-]

Panie Tomku

Mam chęć sie na to zapisać tylko zastanawiam się jak ja taki maly w tej sukience będę wyglądał,czy koledzy nie będą się ze mnie śmieli i czy Wy nie zrobicie ze mnie worka treningowego,a ja potem z płaczem będę wracał do domu.

mały:):)PP
Nie zapisuj sie !!!!!!!!!!!!!!!
Bo zrobia z ciebie zochę i będą podrzucali jak pod blokiem :):):)

rudy błazen z druhem

Wyświetlaj drzewo   Nowszy wątek  |  Starszy wątek 

Logowanie użytkownika
 Imię (nazwa) użytkownika:
 Hasło:
 Pamiętaj mnie:

Nie masz konta? - Zarejestruj się
 Nie pamiętasz hasła?
Podaj Twój e-mail albo nazwę użytkownika poniżej a nowe hasło zostanie wysłane na e-mail skojarzony z Twoim profilem.

Posty, których jedynym celem jest kopiowanie artykułów prasowych lub reklama - będą kasowane

Ogłoszenia płatne

Formatowanie tekstu
Za treść wpisów odpowiedzialność ponoszą ich autorzy.
phorum.org