Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Wielcy Żydzi w histori Łodzi |
Kurcze ,że ja wczesniej nie wiedziałemże jemu tak przeszkadzam.
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Wielcy Żydzi w histori Łodzi |
no panowie szklanki w dłoń bo w kieliszki nie nalewam rudy błazen z druhem
|
|
Jak tak oglądałem box to sobie pomyslałem ,że z zezolem bym nie miał szans,trzeba zawsze patrzyć przeciwnikowi prosto w oczy,a on by mnie w ciula robił ,że hej.
|
|
hmmm hahaha hi hi robciu sorki ale to jest dobre więc korzystam, no chyba że mi zabronisz to może posłucham, podobno masz prawa autorskie _mały_ ale przed walką musisz zapytać czy bije tam gdzie patrzy rudy błazen z druhem
|
|
co prawda wolałbym to : http://www.youtube.com/watch?v=8U9GlTygXp4&feature=fvst nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
małemu nie przeszkadzaj bo paciorek mówi teraz STRANSKY
|
|
_mały_ , masz tu próbki , porównaj daty i godziny , ja Cię zaatakowałem w odwecie , KAŻDY ten Twój post był PIERWSZY w danym temacie , póżniej nie pozostawałem Ci dłużny . Moje złośliwe komentarze zaczęły się pod Twoim adresem DOPIERO wieczorem 16.03. 12. Jak uważasz , że To z Twojej strony było zabawne , to wybacz . Komentarze były prowokacyjne i nie nawiązywały do żadnej wcześniejszej sytuacji , wyskakiwałeś jakbyś sobie mną gębę wycierał . CZEMU TO MIAŁO SŁUŻYĆ ? Zwróciłem Ci uwagę , Ty to olałeś . Jak się bawimy i żartujemy z siebie wspólnie , to co innego . Czasem można i popełnić fo pa , strzelić gafę , za dużo napisać itp itd , ale ładować w obce tematy głupkowatych docinek CAŁKOWICIE nie związanych z sytuacją ? Co one wnosiły nowego , co komentowały , z czym były związane ? Gdyby nawet te Twoje komentarze padły gdzie indziej , tam gdzie piszemy ze sobą , to co INNEGO , można to przyjąć , ale NIE w sytuacjach opisanych poniżej . JAK KUBA BOGU , TAK BÓG KUBIE ! Re: Ratlerek Autor: _maly_ (---.elomza.pl) Data: 15-03-12 17:12 Zezowate Szczęscie taką padliną w kominku pali,zapytaj. Re: kwinto7 -szukam Autor: _maly_ (---.elomza.pl) Data: 15-03-12 20:58 Zeziu ,a co ty Kwinto jestes?Kwinto to był gość co grał na trąbce i z laską chodzil,a Ty co ?Grasz na flecie i laske robisz i uważasz sie za Kwinto? haha,hihi Re: KLIMZA - OZON Autor: _maly_ (---.elomza.pl) Data: 17-03-12 15:23 Wiem ,że Zezowaty się onanizuje,więc może on Coś Ci pomoże. Re: Pizzeria w Łomży – internet Autor: _maly_ (---.elomza.pl) Data: 16-03-12 10:49 Kiedyś już raz jedną zaprosił,a ta się jego pyta"Zeziu czy ty chcesz mi włożyć tam gdzie patrzysz" na to Zezowaty odpowiada,że tak.No i baba nawiała. Re: Browar i F1 Autor: _maly_ (---.elomza.pl) Data: 16-03-12 10:04 Zeziu o czym z Tobą gadać ,jak Ty masz piersi bez mleka .ptaszka bez skrzydełek,jajka bez skorupek i worek bez pieniędzy. STRANSKY
|
|
moja propozycja jeszcze jest aktualna, Masz szklaneczkę, ili niet. STRANSKY
|
|
zezol masz w dłoni szklankę czy tępą szabelkę
|
|
maruda znowu polewam , zezol przyłączasz sie czy wyciągasz działa "nawalone" STRANSKY
|
|
maruda, zastanów się o czym piszesz , gdzie np w temacie : Fajne gry , czy w temacie : Ratlerek , czy jakimś ostatnim użyłem wulgaryzmów ? podaj przykład ! rudy błazen z druhem
|
|
to jest to co ja napisałem Autor: Obelix (82.139.166.---) Data: 17-03-12 23:02 maruda nie ważne kto z kim, ale ważne aby zdrowe dzieci z tego były, a po zezolu to raczej wątpliwe a twojw riposta: Autor: zezowate szczęscie (---.adsl.szeptel.net.pl) Data: 17-03-12 23:04 Obelix , znowu ch... do du.py szukasz ? oceń sam, b. proszę. „Prawda jest największym wrogiem państwa.“ Joseph Goebbels.
|
|
zezuś :) Pisałes tylko w tych dwóch tematach ?? W innych nie pisałes ?? Nie będę grzebał w postach żeby ci pokazać gdzie klałes jak szewc bo to było by bez sensu :):) Baw sie z nami, ale nie przeklinaj bo to wcale nie jest potrzebne , mozna komuś dopiec bez takich słów :):) A zresztą pij z nami zezus i zachowuj sie :):) Byle jak ale sie zachowuj :):):) to Panowie : chlup w ten głupi dziób:) STRANSKY
|
|
ostatni raz polewam tu. nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
zezol podziwiam ciebie za zaciętość, o dzieciach to taki slogan a nie przytyk. jesteś jeszcze mało dojrzały emocjonalnie. zezol opanuj się, inaczej mówiąc ogarnij się i uśmiechaj się do ludzi,
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |