Nowy temat | Spis tematów | Przejdź do wątku | Szukaj | Zaloguj | Nowszy wątek | Starszy wątek |
Kto się tak boi i czego? |
Jestem za :-) Tym bardziej ze na ciebie czekają , Na tace daj sknero ? Kasia..
|
Odpowiedz na tę wiadomość
|
Re: Kto się tak boi i czego? |
po ile bilety?
|
|
maruda, to nie rzucaj inwektyw , poszukaj ! gdzie tak ubliżyłem _maly_emu , że go tak bronisz ? Obelix , a czemu miała służyć ta prowokacja , ja się do Ciebie nie zwracałem , co bawi Cię to jak sugerujesz złośliwie coś o zdrowych czy chorych dzieciach ? Może miałem Ciebie grzecznie prosić ? Ty tez już kilka razy z czymś PIERWSZY wyjechałeś pod moim adresem , zgoda co prawda bez wulgaryzmów , ale w prowokacyjny ośmieszający sposób , CZYM chciałeś błysnąć ? Jeszcze jedno : JA ZAWSZE ZWRACAM I ZWRACAŁEM SIĘ DO WAS Z SZACUNKIEM I PRZEZ ' WIELKĄ " LITERĘ , nie per ty ! Jak ktoś na to zasługuje , to i tak jego traktuję , jak nie - to z chamem trzeba walczyć po chamsku , do _maly_ pomimo sporu , też zawsze zwracałem się per TY ! nie karmię ruskich trolli, zwłaszcza faszysty dvpokraty.
|
|
i śpią :)
|
|
Obelix , już się ogarnąłem , teraz ja będę pod Twoim adresem SLOGANY pisać i zobaczysz BEZ WULGARYZMÓW ! użyję też i parę zwrotów _maly-ego , czy też utrzymanych w Waszym tonie
|
|
tak pizza jest ok i dobre ceny,bo zamawiałem jak tylko ją otworzyli plus jest wielki ,że szybko dowożą, jeśli chcesz na dowóz
|
|
zezol jednak nie umiesz żartować, i żal mi ciebie. szkoda, naprawdę szkoda. mój email masz, tyle w tym temacie. ja sięgam po szkło a ty po co sięgasz?
|
|
wybacz Obelix , ale mnie nie zależy na reklamie tu na forum i upublicznianiu się na dziś kończę i życzę dobrej nocy ! PS: nie odpowiem na e-mail , nie zostawiam śladów Kasia..
|
|
tak jak powiedziałem w cześniej: "uważam tak: że zasady trzeba mieć byle jakie ale trzeba mieć bo bez zasad nie da się żyć" ale tchórz jesteś, taka jest prawda oczywiście w/g mnie
|
|
Wyświetlaj drzewo | Nowszy wątek | Starszy wątek |